Ελληνίδες με εκθαμβωτική προσωπικότητα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία, χαράζοντας μια ξεχωριστή πορεία. Η νέα special συλλογή του beach accessories brand AtoZGreek είναι εμπνευσμένη από τη Μαρία, τη Μελίνα και τη Νάνα, που μέσα από το εξαιρετικό τους ταλέντο, ταξίδεψαν το ελληνικό πνεύμα σε όλον τον κόσμο.

Αντλώντας έμπνευση από αυτές τις σύγχρονες Ελληνίδες ντίβες που έχουν διαπρέψει στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης δημιούργησε μια σειρά από clutches με τρία μοναδικά σχέδια. Η AtoZGreek από κοινού με τα πολυκαταστήματα Attica, θα προσφέρουν μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις για τη στήριξη και τον εξοπλισμό των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων των σχολείων (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο) του Καστελόριζου.

Με τη συμβολή τους αυτή, η AtoZGreek και τα Attica επιθυμούν να παρέχουν στα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στο ακριτικό νησί πρόσβαση σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα, την έκφραση και τη δημιουργικότητας τους, λειτουργώντας ως διέξοδος από τις καθημερινές δυσκολίες.

Μέσα σε ένα μόλις χρόνο από τη «γέννησή» τους, τα summer accessories AtoZGreek έχουν καταφέρει να αποκτήσουν διεθνή παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή, κάνοντας πραγματικότητα το όραμα του δημιουργού τους: να γίνουν τα AtoZGreek πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού και πολιτισμού σε όλο τον κόσμο.

Τα clutches διατίθενται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Attica στην τιμή των 60€.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο www.atozgreek.com  και στα social media:

Facebook: AtoZGreek

Instagram: atozgreek

Λίγα λόγια για τη σειρά & το δημιουργό της

Τα summer accessories AtoZGreek φτιάχνονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με τοπικές πρώτες ύλες και τεχνογνωσία. Ο καμβάς προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, το δέρμα από τη Νάουσα ενώ η κατασκευή γίνεται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική. Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη. Η επιχειρηματική κουλτούρα της πόλης τον οδήγησε στη δημιουργία της σειράς AtoZGreek, με έμπνευση τις εικόνες και τις αισθήσεις του ελληνικού καλοκαιριού.