Αν σκεφτείς τα τζιν που φορούσε η μαμά σου μερικές δεκαετίες πριν (όλο και κάτι θα έχεις δει σε φωτογραφίες, δεν μπορεί) θα σου έρθουν στο μυαλό κάτι ξενέρωτα, ψηλόμεσα, μπλε (ενίοτε ξεθωριασμένα από τη χρήση), που είναι και λίγο φαρδιά στους μοιρούς, χωρίς ξεκάθαρο σχήμα και ίχνος χάρης ή τσαχπινιάς. Ε, λοιπόν, σε συμβουλεύω να αρχίσεις να ψαχουλεύεις τις ντουλάπες της μαμάς ή της γιαγιάς (αφού πάρεις άδεια, δε θέλω να σου κλείσω το σπίτι) με μοναδικό στόχο να τα βρεις και να τα φορέσεις. Τελευταία, έχω λανσάρει ένα vintage παντελόνι που ανακάλυψα σε μια τέτοια ανασκαφή και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο που έχω φορέσει ποτέ μου - κάπως έτσι σιχάθηκα τα χαμηλοκάβαλα.

Με το συγκεκριμένο τζιν, θα θυμίζεις στην αγαπημένη μου Jennifer Aniston επί εποχή Φιλαρακίων, που τα είχε λιώσει αυτά τα ψηλόμεσα (συνήθως με ένα ουδέτερο T shirt). Προτιμώ, βλέπεις, να έχω τη Jennifer στο μυαλό μου όταν μιλάω για τα wedgie, παρά τη Kylie Jenner - τίποτα προσωπικό, βρε Kylie.

Μπορεί να μη σου γεμίζουν τόσο το μάτι, αλλά πιστεύω ότι μια δοκιμή αλήθεια θα σε πείσει. Επίσης, αν δε φοράς το ίδιο νούμερο με τη μαμά σου ή τη θεία σου, μπορείς να ψάξεις online για να αγοράσεις ένα vintage/second hand (με ένα καλό πλύσιμο, δεν τρέχει τίποτα). Τα συγκεκριμένα τζιν πάντως να ξέρεις ότι κολακεύουν το σώμα σου, τονίζουν τα οπίσθια σου (προφανώς και είναι αυτό το ζητούμενο) και κρύβουν ελαφρώς την κοιλίτσα ή τα πιασίματα - άσε που είναι τόσο στενά όσο πρέπει για τη μέση και την πλάτη σου. Ιδανικά, μπορείς να τα φορέσεις μ' ένα T - shirt ή όσο κάνει ακόμη κρύο, μ' ένα κοντό πουλοβεράκι.

Υ.Γ. Προτείνω τα Levi's φυσικά!

xx