Τι γίνεται όταν το αγαπημένο μας brand casual ένδυσης συναντά την ισπανική εταιρία The Farm Company; Ένα πολύχρωμο πάρτι στη ντουλάπα μας, αυτό γίνεται. Η νέα συλλογή adidas Originals by The Farm Company Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 έχει σκοπό να μας ντύσει με τον πιο χαρούμενο και πολύχρωμο τρόπο, ξορκίζοντας το μουντό χαρακτήρα του χειμώνα.

Φαντάσου δηλαδή έναν κόσμο όπου τα χειμερινά outfits παύουν πλέον να είναι βαρετά αλλά ξεχειλίζουν από ζωή. Γι’ αυτόν τον σκοπό, τα δύο brands έχουν επιστρατεύσει διάφορα «άτακτα» prints, εμπνευσμένα από την παιχνιδιάρικη ζωή στο τροπικό δάσος, αλλά και πιο sophisticated συνδυασμούς με έντονα χρώματα που δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Μεταξύ άλλων, θα βρεις φαρδιά φουτεράκια με τροπικά λουλούδια, αντιανεμικά που θα σε προστατεύσουν με ξεχωριστό στιλ από το κρύο, πολύχρωμα κολάν με «φρουτένια» prints αλλά και το αγαπημένο sneaker ZX500 2.0 που επιστρέφει ανανεωμένο για να γράψει ξανά ιστορία στους δρόμους της πόλης.

Μόνο που τα ακούς όλα αυτά δε θέλεις να βγεις στο δρόμο να χορέψεις; (όχι στη βροχή, θα ήταν πολύ κλισέ). Αυτό το πάθος για ζωή και ένταση λοιπόν είναι που μας μεταφέρει η νέα συλλογή της Adidas Και δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ανυπομονώ να φέρω λίγο χρώμα στη χειμερινή μου γκαρνταρόμπα!

Ακόμα κι αν είσαι φανατική του total black, αν είναι να τολμήσεις κάτι πιο funky, κάν’ το με Adidas!

Μάθε περισσότερα στο http://www.adidas.com/farm αλλά και στο http://news.adidas.com/GR

Φωτογραφίες