Ποια είναι η ταινία που σε βάζει με τον καλύτερο τρόπο στο γιορτινό κλίμα; Αυτή που αν δεν τη δεις μια χρονιά στο DVD είναι σαν να μην ήρθαν ποτέ τα Χριστούγεννα. Δες τι σημαίνει για το χαρακτήρα σου η επιλογή της αγαπημένης σου χριστοθγεννιάτικης ταινίας, αν είναι κάποια από αυτές: 

Elf - Το ξωτικό των Χριστουγέννων
Με το που αρχίζει ο καιρός να κρυώνει και βλέπεις τα πρώτα χριστουγεννιάτικα στολίδια στα μαγαζιά, νιώθεις τόσο μεγάλη χαρά που νομίζεις ότι θα σκάσεις! Δεν πιστεύεις απλά αλλά ΕΙΣΑΙ το πνεύμα των Χριστουγέννων, ένα μικρό παιδί που θα ενθουσιάζεται πάντα από τα φωτάκια που αναβοσβήνουν και θα πιστεύει πάντα στον Άι Βασίλη. Είναι σίγουρα η αγαπημένη σου εποχή του χρόνου. Απόλαυσέ τη!
 
Love Actually - Αγάπη Είναι...
Είσαι αθεράπευτα ρομαντική. Το όνειρό σου είναι να περάσεις τις γιορτές με μια καινούρια συναρπαστική αγάπη! Τα ιδανικά Χριστούγεννα για σένα είναι κάπου χιονισμένα, μαζί με το αγόρι σου, να κάνετε πατινάζ και να φτιάχνετε χιονάνθρωπους. Σου ευχόμαστε φέτος να τα ζήσεις ακριβώς έτσι. 
 
It's a Wonderful Life- Μια Υπέροχη Ζωή
Για σένα, τα Χριστούγεννα σημαίνουν κάτι περισσότερο από τα δώρα και τις διακοπές. Η μαγεία τους βρίσκεται στο χρόνο που θα περάσεις με την οικογένειά σου, τους φίλους σου. Αυτές τις μέρες έχεις μια περίεργη ψυχολογία: είσαι χαρούμενη αλλά σε πιάνει και μια νοσταλγία που δίνει στις γιορτές ένα λίγο μελαγχολικό τόνο. Κάνε αυτό που θέλεις περισσότερο και σου φτιάνει το κέφι: να βρίσκεσαι μαζί με ανθρώπους που αγαπάς. 
 
Home Alone - Μόνος στο Σπίτι
Τα χρόνια παιρνούν αλλά παραμένεις ένα ζωηρό παιδί, γεμάτο ενέργεια και χαρά για τη ζωή. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ό,τι κι αν συμβεί. Αυτή η αυτοπεποίθηση σε οδηγεί να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα με τον πιο δυναμικό και εξωστρεφή τρόπο. Βγαίνεις, ξενυχτάς, διασκεδάζεις και δεν περνάει μέρα χωρίς να κανονίσεις κάτι συναρπαστικό. Το cocooning δεν είναι για σένα!
 
How The Grinch Stole Christmas - Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων
Πες την αλήθεια: σου αρέσουν τα Χριστούγεννα, απλώς δεν θα το παραδεχτείς ποτέ! Προτιμάς να γκρινιάζεις που ακούς στο ραδιόφωνο τα ίδια τραγούδια εκατό φορές την ημέρα και που δεν μπορείς να παρκάρεις στο κέντρο από την κίνηση! Όταν όμως μένεις το βράδυ μόνη στο σπίτι και κοιτάζεις τα φωτοάκια του δέντρου το μικρό παιδί που υπάρχει μέσα σου νιώθει έναν απίστευτο ενθουσιασμό. Απόλαυσέ το -ακόμα κι αν δεν θα το πεις ποτέ ούτε στην κολλητή σου!
 
The Nightmare Before Christmas - Ο Εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα
Καλά είναι τα Χριστούγεννα αλλά εσύ προτιμάς κάτι πιο ζωηρό και διασκεδαστικό. Τα τελευταία χρόνια γιορτάζεις το Halloween μόνο και μόνο επειδή θέλεις να έχεις άλλη μία ευκαιρία μέσα στο χρόνο να γυρνάς μασκαρεμένη στους δρόμους και να πειράζεις τον κόσμο. Υπομονή, κοντά είναι και οι Απόκριες.