Σε αυτή την επιστολή καλωσορίζει την κόρη του Max και ταυτόχρονα υπόσχεται να δωρίσει το 99% των μετοχών του στο Facebook σε φιλανθρωπίες.

Φυσικά αυτή η δωρεά δεν θα γίνει σε μια στιγμή, αλλά κατά την διάρκεια της ζωής του ζευγαριού.

Αυτή την στιγμή το 99% των μετοχών του αξίζει 45 δισεκατομμύρια δολάρια, με ποσό αυτό μπορούν να γίνουν σε αυτόν τον κόσμο, πράγμα που ελπίζει ο ίδιος ο Zuckerberg και η σύζυγός του Priscilla. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες δωρεές στην ιστορία.

Το γράμμα του Zuckerberg προς την κόρη του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όπως όλοι οι γονείς, θέλουμε εσύ να μεγαλώσεις σε ένα κόσμο καλύτερο από τον δικό μας. Παρόλο που οι επικεφαλίδες επικεντρώνονται στο τι γίνεται λάθος, ο κόσμος αυτός καλυτερεύει με πολλούς τρόπους. Έχουμε καλύτερη υγεία. Η φτώχια συρρικνώνεται. Η γνώση επεκτείνεται. Οι άνθρωποι συνδέονται. Η τεχνολογική πρόοδος σε κάθε τομέα σημαίνει ότι η ζωή θα γίνει καλύτερη από την δική μας σήμερα. Θα κάνουμε από μέρους μας ότι μπορούμε για να το καταφέρουμε, όχι μόνο επειδή σε αγαπάμε, αλλά επειδή έχουμε και την ηθική υποχρέωση σε όλα τα παιδιά της επόμενης γενιάς».

Η συνέχεια εδώ!