Με τα μάτια της δακρυσμένα και φωνή «ραγισμένη», η Madonna διέκοψε συναυλία της στη Στοκχόλμη για να μιλήσει για τα όσα έγιναν στο Παρίσι.

«Ηταν πολύ δύσκολο για εμένα να προχωρήσω σε αυτό το σόου χωρίς να ξεχνάω το τι συνέβη στο Παρίσι», είπε και αναφέρθηκε στους τραγικούς σκοτωμούς, τις δολοφονίες και το δίχως νόημα τέλος της πολύτιμης ζωής, όπως περιέγραψε τα όσα έγιναν στο Παρίσι.

Η «βασίλισσα» της ποπ είπε στον κόσμο ότι σκεφτόταν να ματαιώσει τη συναυλία που έγινε το βράδυ του Σαββάτου γιατί «κατά πολλούς τρόπους νιώθω διαλυμένη. Γιατί είμαι εδώ πάνω, χορεύω και διασκεδάζω, όταν υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε για το χαμό των αγαπημένων τους;», είπε.

Ομως, όπως εξήγησε στη συνέχεια, σκέφτηκε ότι η ματαίωση θα επέτρεπε στους τρομοκράτες να νικήσουν. «Μόνο η αγάπη θα αλλάξει τον κόσμο», είπε στο πλήθος, πριν τους ζητήσει να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων. «Πρέπει να αλλάξουμε οι ίδιοι, να αλλάξουμε τον τρόπο που φερόμαστε στους άλλους. Να αντιμετωπίζουμε τον κάθε ένα με αξιοπρέπεια και σεβασμό», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Η συνέχεια του άρθρου εδώ!

Πηγή: mad.tv