Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω δει σχεδόν καμία δημοσίευση σχετικά με την επερχόμενη μεγάλη αλλαγή του Facebook και του τρόπου με τον οποίο ανταλλάζουμε μηνύματα. Σύμφωνα με αυτή, οφάκελος «other» στον οποίο συγκεντρώνονταν μέχρι πρότινος όλα τα μηνύματα αγνώστων, καταργείταιστο αμέσως επόμενο διάστημα!

Μάλιστα, η αποκάλυψη έγινε από τα πλέον επίσημα χείλη, αφού την έκανε ο ίδιος ο υπεύθυνος της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, David Marcus με σχετικό post στο profile του.

Καθώς φαίνεται, οι προγραμματιστές και οι αναλυτές του Facebook κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η ύπαρξη αυτού του φακέλου ήταν μια παταγώδης αποτυχία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ένα τεράστιο ποσοστό των χρηστών της πλατφόρμας δεν είχε καν παρατηρήσει την ύπαρξη του «other» ενώ ακόμη κι εκείνοι που το γνώριζαν, δεν έλεγχαν σχεδόν ποτέ τα εισερχόμενά τους εκεί. Έτσι, η επικοινωνία με πρόσωπα τα οποία δεν είναι φίλοι μας στο κοινωνικό δίκτυο, ήταν αν μη τι άλλο ιδιαίτερα δύσκολη.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του David Marcus όμως, ο φάκελος «other» αντικαθίσταται από μία ειδοποίηση της μορφής «αίτημα μηνύματος» όπου εσύ θα επιλέγεις αν θέλεις να διαβάσεις το μήνυμα που σου έστειλε κάποιος και να απαντήσεις ή αν προτιμάς απλά να το αγνοήσεις. Καλύτερο ακούγεται σε μια πρώτη ανάγνωση πάντως...

Μια συμπόνοια για τις γυναίκες που θα δέχονται σωρεία ειδοποιήσεων από τα γνωστά και μη εξαιρετέα ...λιγούρια, την αισθάνομαι η αλήθεια είναι, αλλά τι να κάνουμε; Ίσως μειωθούν οι φωτογραφίες «περιμένω μήνυμά σου απεγνωσμένα, άγνωστε!» με αυτόν τον τρόπο.

H συνέχεια εδώ!

Πηγή: neopolis.gr