Αυτό το άτακτο κορίτσι ήταν η αιτία του χωρισμού του ράπερ Τζέι Ζ και της Μπιγιονσέ. Φυσικά, δεν πρόκειται για άλλη από τη Ριάνα. 

Για ένα ολόκληρο χρόνο είχαν χωρίσει ο Τζέι Ζ και η Μπιγιονσέ λόγω της τραγουδίστριας της r' n' b όπως αναφέρει το βιβλίο για τη ζωή της Μπιγιονσέ που φέρει την υπογραφή του  δημοσιογράφου J. Randy Taraborrelli αλλά προς το παρόν δεν έχει πάρει την έγκριση της τραγουδίστριας. 

Στις σελίδες του μπορεί να διαβάσει κανείς για τις κρίσεις στη σχέση του Τζέι Ζ και της Μπιγιονσέ και για το ότι ο αστέρας της αμερικανικής ραπ μουσικής είχε απατήσει την Μπιγιονσέ με τη Ριάνα. 

Ο δεσμός του Τζέι Ζ και της Ριάνα ...άνθισε το 2005 όταν ο Τζέι Ζ συνεργαζόταν με την, 17χρονη τότε, Ριάνα. Ως γνωστόν, ο τζέι Ζ ήταν εκείνος που «εκτόξευσε» την καριέρα της RiRi στα ύψη και της «χάρισε» ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια, το «Umbrella». ΄Οπως επίσης αναφέρεται στο βιβλίο, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει αναφορικά με τον παράνομο δεσμό των δύο καλλιτεχνών είχαν εξοργίσει τη Μπιγιονσέ. 

Αλήθεια, ή ψέματα, το θέμα είναι ότι τα media .... βοούν. Θα απαντήσει η Μπιγιονσέ; Κρατάμε την ανάσα μας!

Πηγή: neopolis.gr