Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να βλέπει ένα βίντεο ή να διαβάζει μια είδηση και να νιώθει τεράστια ανακούφιση που δεν είναι πρωταγωνιστής αλλά ένας απλός παρατηρητής. Το ίδιο ένιωσα βλέποντας αυτό το βίντεο. Γιατί; Μοιάζει τρομακτικό το να αρραβωνιάζεσαι κάποιον (δεν πιστεύω στον αρραβώνα έτσι και αλλιώς) κι ακόμη να υπάρχουν πολλές πτυχές του εαυτού του άλλου που να αγνοείς. Η',ακόμη χειρότερα, να έχεις τόσες λεπτές ερωτήσεις να του κάνεις και να μην έχεις βρει το κουράγιο ή την κατάλληλη στιγμή ή έναν καλό συνδυασμό αυτών των δυο, ώστε να τις κάνεις.

Ανακουφίστηκα αρχικά που δεν είμαι αρραβωνιασμένη αλλά και που λογικά δε θα βρεθώ στη θέση να απαντάω ή να ρωτάω τέτοια πράγματα ... on camera. Ξεκινάμε με τα απλά, δηλαδή το ποιός έχει το λεγόμενο πάνω χέρι στη σχέση. Α ξέχασα να πω πόσο εκφραστικοί είναι αυτοί οι δύο - σίγουρα σ' αυτό ταιριάζουν.

Η επόμενη ερώτηση έχει να κάνει με το βασικό πράγμα που θέλει να ξέρει κάποιος για την κοπέλα του, είμαι ο καλύτερος που είχες ποτέ (κούκλα μου, προσθέτω εγώ); H Lynette μπαίνει στο ψητό, ρωτώντας ό,τι θα ήθελε να ξέρει μια ρομαντική κοπέλα, ποιά πληγή μου θα ήθελες να κλείσεις; Ο Corey θυμάται πόσο δύσκολα πέρασε η κοπέλα του όταν βρισκόταν στην αναζήτηση του εαυτού της, περπατώντας ανάμεσα στη gay και straight πλευρά. Στο ίδιο θέμα θα επανέλθει λίγο αργότερα για να μάθει αν έβγαινε η κοπέλα του με άλλες κοπέλες κάθε φορά που η σχέση τους βρισκόταν σε διάλειμμα. Έπειτα, όταν ακούω την ερώτηση τί διστάζεις να μου πεις, νιώθω το αίμα μου να ανεβαίνει στο κεφάλι - ξέρεις πόσο τις φοβάμαι αυτές τις ερωτήσεις. Κάπου εκεί έχουμε τα πρώτα κλάματα, με απόλυτη ειλικρίνεια η Lynette εκφράζει το φόβο της να γίνει ένα ωραίο πρωί ο αρραβωνιαστικός της διάσημος μουσικός, που δουλεύει νύχτα, που έχει κοριτσάκια να τον κυνηγούν, που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ποιό μυστικό δε μου έχεις πει ποτέ, ρωτάει αυτή, για την επικοινωνία μου με την πρώην, της λέει αυτός, κι από μέσα μου τον σκοτώνω ίσα με 10 φορές.

O Corey και η Lynette, στα πλαίσια μιας έρευνας που κάνει το site The Skin Deep με σκοπό να μελετήσει τη σύνδεση των ανθρώπων στην ψηφιακή εποχή, αποφασίζουν να μπουν σ΄αυτή την άχαρη διαδικασία. Κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλο και βγάζουν στη φόρα τα πάντα όλα. Δε θα ήθελα να ξέρω τί μπορεί να συνέβη μετά στο σπίτι τους - ή θα ήθελα; Αμήχανο γέλιο, περίεργα βλέμματα, λίγο κλάμα, εμφανής οικειότητα. Δε μου λες, θα το τολμούσες εσύ αυτό;