Τα κάποια παραπάνω κιλά που φαίνεται ότι έχει πάρει η Σελένα Γκόμεζ έχουν προκαλέσει διάφορα, και πολλές φορές σκληρά σχόλια, ενώ πριν από έναν χρόνο, τα μέσα την κατηγορούσαν ότι η σχέση με τον Τζάστιν Μπίμπερ την είχε επηρεάσει πολύ, με αποτέλεσμα, όταν χάθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα, να είχε... διαδοθεί ότι βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Τώρα απαντά στους επικριτές της αποκαλύπτοντας τα σοβαρά προβλήματα υγείας που πέρασε τα οποία και την οδήγησαν να ακυρώσει το παγκόσμιο Tour που είχε προγραμματίσει το 2013 και να αποσυρθεί για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο λόγος για τον οποίο αποσύρθηκε εκείνο τον καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν λόγω της χημειοθεραπείας που έκανε, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Bilboard.

Η Σελένα χτυπήθηκε από την ασθένεια του Λύκου, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος προκαλώντας φλεγμονή και ιστολογική βλάβη.

«Διαγνώστηκα με Λύκο, και έκανε χημειοθεραπεία», είπε η 23χρονη Γκόμεζ. «Γι αυτό έκανα αυτό το διάλειμμα. Μπορεί να πάθαινα εγκεφαλικό λόγω της ασθένειας».

«Ήθελα τόσο πολύ να βγω και να πω: Δεν έχετε ιδέα. Κάνω χημειοθεραπεία», είπε η Γκόμεζ εξαπολύοντας επίθεση σε όσους υποστήριζαν ότι ήταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Πηγή: neopolis.gr