Είναι πολύ τυχερός όποιος ξεκινά την επαγγελματική του πορεία με πρακτική άσκηση σε μεγάλες εταιρείες, είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα. Μήπως ήρθε η ώρα σου;


Στην Ελλάδα

Ο όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογιών και υπηρεσιών στον κόσμο και αναζητά τελειόφοιτους  ΑΕ Ιή ΤΕΙ  για 6μηνη πρακτική άσκηση για τα τμήματα Sales, Finance, Controlling και Sales Marketing.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:
-Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και MS Office
-Καλή ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης
Παροχές
Η εταιρεία προσφέρει:
-Μισθό πρακτικής άσκησης
-Σταθερό ωράριο εργασίας
-Μεταφορά από το σταθμό του Μετρό στο Κορωπί μέχρι τις εγκαταστάσεις της εταιρείας
-Δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος στο εστιατόριο της εταιρείας
-Εμπειρία σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον
Περισσότερες πληροφορίες: www.bosch-career.gr/el/gr/joining_the_bosch_team_gr/students_gr/students.html.
Καταληκτική ημερομηνία: 21 Noεμβρίου 2014. 

-H διαφημιστική εταιρεία Sens Creation που βρίσκεται στην Αθήνα αναζητά φοιτητές/τριες από ΤΕΙ για πρακτική άσκηση. Επιθυμητές σχολές Διοίκησης και Οικονομίας,  Διαφήμισης και Marketing. Επίσης ζητά τρεις φοιτητές/τριες για πρακτική άσκηση στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και υλοποίησης. Πληροφορίες στο www.screation.gr.


-H Connectphone AE που βρίσκεται στην Αθήνα αναζητά δυνητικούς οφελούμενους του νέου προγράμματος Voucher που απευθύνεται για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης στα κάτωθι τμήματα της εταιρείας:
-Τηλεφωνικό Κέντρο/ Call Center (Κωδικός Θέσης Call_C2014)
Κύρια καθήκοντα: Η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση του ήδη υπάρχοντος πελατολογίου καθώς και η προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών
-Καταχώρηση Δεδομένων-Data Entry (Κωδικός Θέσης: Data_2014)
Η εταιρεία προσφέρει:
-Υλοποίηση πρακτικής άσκησης-απασχόληση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας
-Προοπτικη για μόνιμη απασχόληση μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.connectphone.gr. 

Στο εξωτερικό

-Η εταιρεία FuelsEurope που βρίσκεται στις Βρυξέλλες αναζητά άτομα για εξάμηνη πρακτική άσκηση στον τομέα των ευρωπαϊκών σπουδών. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται το πτυχίο στα Οικονομικά, τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις ή τις Πολιτικές Επιστήμες,η καλή γνώση αγγλικών και το ενδιαφέρον για τις διεθνείς σχέσεις. Βιογραφικά στο  recruitment@fuelseurope.eu μέχρι τις 6 Νοεμβρίου.


-Ο Όμιλος NH Hotels λειτουργεί περίπου 400 ξενοδοχεία με 60.000 δωμάτια σε 28 χώρες σε Ευρώπη, Αμερική και Αφρική. Αναζητά σερβιτόρους και σερβιτόρες για πρακτική άσκηση στην Ιταλία.
Προσόντα:
•Πτυχίο Τουριστικών Επαγγελμάτων
•Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογα ξενοδοχείο θα εκτιμηθεί
•Πολύ καλή γνώση Αγγλικών. Η γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας είναι απαραίτητη
•Σημασία στη λεπτομέρεια και την ποιότητα
•Με καλή αισθητική
•Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες
•Εμπειρία στην Εξυπηρέτηση Πελατών
•Ικανότητα να δουλεύεις σαν μέλος ομάδας αλλά και ανεξάρτητα
Η πρακτική άσκηση στα NH Hotels έχει διάρκεια 6 μήνες και είναι με μισθό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.nh-hotels.com.


-Η τράπεζα Norges Bank που βρίσκεται στη Νορβηγία αναζητά φοιτητές διδακτορικού για τρίμηνη  πρακτική άσκηση. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι φοιτητές διδακτορικού στη μακροοικονομία, την τραπεζική ή τα οικονομικά.  Πληροφορίες στο www.norges-bank.no. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 11 Νοεμβρίου.