Το facebook είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μαρτυρά τα πάντα για τον οποιονδήποτε. Ή τουλάχιστον τόσα όσα ο κάθε χρήστης επιτρέπει. Όταν γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει, χωρίς να χάσεις χρόνο η πρώτη κίνηση που θα κάνεις είναι να τσεκάρεις το προφίλ του για να μάθεις περισσότερα για αυτόν, αλλά και να επιβεβαιώσεις ότι το relationship status του λέει single, καθώς και να ελέγξεις μία προς μία τις φωτογραφίες με κοπέλες που έχει κοινοποιήσει.

Το προφίλ σου γενικά, λέει πολλά περισσότερα απ΄όσα νομίζεις! Επομένως, όπως εσύ, έτσι κι εκείνος μπαίνει στον ίδιο πειρασμό να δει το προφίλ σου. Μπορεί να μην το κάνει πριν το ραντεβού, σίγουρα όμως μια φευγαλέα ματιά θα την ρίξει μετά από αυτό. Υπάρχουν ωστόσο κάποια συγκεκριμένα πράγματα, που ενδεχομένως να τον ξενερώσουν άσχημα...

Σε περίπτωση λοιπόν, που κάνεις τα παρακάτω στο facebook, τότε ήρθε η ώρα να τα σταματήσεις μια και καλή, αν δεν θες να τον δεις να τρέχει μακριά σου:

Duckface!

Ή έστω κι αυτό το ελαφρύ σούφρωμα στα χείλη. Προσπαθείς να αποδείξεις με αυτόν τον πολύ fail τρόπο, τη θηλυκότητα και το πόσο σέξυ είσαι, αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελάει ο κόσμος μαζί σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι όταν σ' αρέσει κάποιος και γίνεται παιχνίδι μεταξύ σας, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να του δείξεις την πλούσια προσωπικότητα σου.

large (3).gif

H συνέχεια του άρθρου εδώ!

Πηγή: neopolis.gr