Πανικό έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο Λονδίνο η εμφάνιση της οικογένειας Beckham ως… οικογενείας Minion που φιγουράρει στους δρόμους της πόλης.

Φυσικά, τόσο ο David όσο και η Victoria δεν έχουν άγνοια για το θέμα, καθώς πρόκειται για ενός είδους διαφημιστική καμπάνια την οποία η Μπέκαμ είχε προμοτάρει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής έγινε ένα άκρως ιδιαίτερο minion με μούσι, γυαλιά ηλίου, λευκό t-shirt και μπλε βερμούδα, ενώ η Βικτόρια με κοντό καρέ, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και επίσης μαύρο φόρεμα, θυμίζει έντονα τον… ανθρώπινο εαυτό της.

Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, είναι κι αυτά άκρως επιτυχημένα ως minions, με τον Ρομέο να κλέβει τις εντυπώσεις με σύνολο Burberry και… το χαρακτηριστικό κασκόλ που φορά στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

H οικογένεια έχει επιδείξει ιδιαίτερη αδυναμία στα Minions και το έχει αποδείξει με διάφορους τρόπους. Ο David Beckham στις αρχές του καλοκαιριού «χτύπησε» ένα ακόμα tattoo με ένα Minion και μάλιστα ήταν επιλογή της μικρής του Harper!