Μέσω μίας ρομαντικής βόλτας επιβεβαιώθηκε το νέο ειδύλλιο στη showbiz, με πρωταγωνιστές πασίγνωστη τραγουδίστρια 47 ετών και 27χρονο ηθοποιό!

Εδώ και λίγες ημέρες οργιάζουν οι φήμες πως, περίπου δύο χρόνια μετά το χωρισμό της, η Kylie Minogue είναι ζευγάρι με τον Τζόσουα Σάς και οι φωτογραφίες, που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», τις επιβεβαιώνουν.

Η 47χρονη σταρ και ο κατά 20 χρόνια νεότερός της ηθοποιός απαθανατίστηκαν να περπατούν χεράκι – χεράκι σε δρόμο του Λονδίνου μετά από ρομαντικό δείπνο για δύο, ενώ λέγεται πως η Κάιλι γνώρισε τους γονείς του.

Η γνωριμία της Kylie με τον Τζόσουα -που θεωρείται από τα hot νέα ταλέντα από την Μεγάλη Βρετανία- έγινε στο πλατό της σειράς «Galavant», στην οποία ο 27χρονος πρωταγωνιστεί και η τραγουδίστρια έκανε guest εμφάνιση.

Μάλιστα, η Kylie Minogue έχει «ανεβάσει» στα social media κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα!

(H φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον Τζόσουα που «ανέβασε» στο Ίντερνετ η Kylie Minogue)

«Μετά τον Αντρές έχω κλείσει ως γυναίκα», δήλωνε, το 2013 η τραγουδίστρια, μετά το χωρισμό της από το μοντέλο Αντρές Βελενκόσο, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2008.

(Ο πρώην: έχει αδυναμία στους νέους και ωραίους η Kylie Minogue)

 

Δύο χρόνια μετά, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η Kylie… «άνοιξε» ξανά, χάρη στον σέξι 27χρονο, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε δεσμό με την ηθοποιό Αλέξα Νταβαλός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την ταινία «Τιτανομαχία»!

Πηγή: mad.tv