Η πρώτης γραμμής σταρ του Hollywood Angelina Jolie, τόλμησε και μοιράστηκε μία φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ με τους ακολούθους της στο Facebook, θέλοντας να εμπνεύσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, που ζουν με το άγχος και την πίεση της εμφάνισης του προσώπου και του κορμιού τους.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έγραψε ανάμεσα σε άλλα: «Πίσω από το μακιγιάζ και το χαμόγελο είμαι ένα απλό, κανονικό άτομο. Τόσες πολλές μοιάζουν με μένα. Θέλω να ξέρουν όλες ότι αυτή η απλότητα και η φυσικότητα είναι όμορφες. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι πίσω από αυτό που βλέπουν υπάρχουν στρατιές σχεδιαστών, μακιγιέρς και ειδικών στο photoshop. Οι διάσημοι δίνουν τη λανθασμένη αίσθηση της ομορφιάς.  πάψτε να νοιάζεστε. Αγαπήστε την αλήθεια, την πραγματικότητά σας. Δεν πειράζει η εξωτερική εμφάνιση, αυτό που έχετε εσωτερικά μετράει».

Η 40χρονη ηθοποιός, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, εξομολογήθηκε ότι τελικά αγάπησε την ηλικία της που μεγαλώνει και όλα τα ελαττώματά της. Άρχισε να αποδέχεται το ποια είναι και ανέφερε ότι πολύ υπερήφανη για όλες τις γυναίκες που είναι γενναίες και χαίρονται την αλήθεια τους και δείχνουν το πόσο όμορφες είναι ακριβώς όπως είναι.

Στο τέλος της ανάρτησης άφησε ένα συναισθηματικό μήνυμα, ως κίνητρο, γράφοντας: «Ελπίζω να διαδώσετε το μήνυμα  και να αφήσετε τον κόσμο να μάθει την αξία σας την εσωτερική. Αυτή η ομορφιά είναι πολυτιμότερη από την κάθε ομορφιά στην εμφάνισή σας».

Η συνέχεια του άρθρου, εδώ!