Oλων των λογιών οι θεωρίες κυκλοφορούν για να εξηγήσουν κάθε βήμα των celebrities, από νέους δεσμούς και δύσκολες μέρες μέχρι και την τετριμμένη καθημερινότητά τους.

Κάτι που δεν φαίνεται βέβαια να σταματά ούτε με τον θάνατό τους, καθώς δεν γλιτώνεις έτσι εύκολα από τη διασημότητα.

Θεότρελα λοιπόν σενάρια έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς για τον θάνατο όλων, αν και τα παρακάτω στέκουν φάροι συνωμοσιολογικής αποκάλυψης…

Paul Walker

Ήταν το 2013 όταν έχασε τη ζωή του ο σταρ του «Fast & Furious» σε τροχαίο δυστύχημα, όντας συνοδηγός στην Porsche του κολλητού του, η οποία συγκρούστηκε σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι συνωμοσιολόγοι σύντομα αποφάσισαν ότι υπήρχε κάτι περισσότερο στην ιστορία, κάτι που μας έκρυβαν επιμελώς οι ιθύνοντες, και βάλθηκαν να το ανακαλύψουν. Ο Γουόκερ εργαζόταν πυρετωδώς για την ανακούφιση των θυμάτων του φονικού τυφώνα Χαϊγιάν που έπληξε τις Φιλιππίνες και σύντομα οι συνωμοσιολόγοι τον ήθελαν να έχει σκοντάψει σε κάτι εντός του εράνου που δεν ήθελαν κάποιοι να βγει στη δημοσιότητα.

Από βρόμικο χρήμα που ξεπλενόταν στα κονδύλια της ανθρωπιστικής αποστολής μέχρι και χάπια για τον έλεγχο των γεννήσεων που αναμειγνύονταν με τα πακέτα τροφίμων και φαρμάκων, πολλά υποστηρίχθηκαν για το τι σκοτεινό ανακάλυψε ο τραγικός ηθοποιός και θέλησαν έτσι κάποιοι να τον βγάλουν από τη μέση. Ο Γουόκερ πήγαινε μάλιστα με την Porsche του φίλου του να ενημερώσει την οικουμένη για την απάτη που κρυβόταν στην ανθρωπιστική αποστολή στις Φιλιππίνες, αν και κάποιος πείραξε τα φρένα του σπορ αυτοκινήτου οδηγώντας τους στον θάνατο.

Στο πιο παρανοϊκό από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για τον χαμό του, οι συνωμότες του θανάτου του είχαν δώσει το τελικό ΟΚ για τη δολοφονία του μέσα από την ανάρπαστη τηλεοπτική σειρά «Family Guy», στην οποία μόλις μία βδομάδα πριν από το τραγικό δυστύχημα είχε πεθάνει ο σκύλος της οικογένειας Μπράιαν Γκρίφιν. Το όνομα του χαρακτήρα του Γουόκερ στη σειρά ταινιών «Fast & Furious»; Μπράιαν!

Η συνέχεια του άρθρου εδώ!