Φέτος τα ρούχα της παραλίας φοριούνται παντού… από την θάλασσα μέχρι την βραδινή έξοδο. Διάλεξε το look που θα υποστηρίξεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο στη βαλίτσα, αλλά και χρήματα στο πορτοφόλι σου; Να πώς θα το καταφέρεις: Αναβαθμίζοντας τα ρούχα που συνοδεύουν το μαγιό σου στη παραλία και συνδυάζοντάς τα κατάλληλα ώστε να τα φορέσεις και στην απογευματινή βόλτα και στη βραδινή έξοδο! Τα αξεσουάρ παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ η σωστή επιλογή beachwear -ανάλογα με τον σωματότυπό σου- εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα.

Βρες το δικό σου συνδυασμό:

Αν έχεις αθλητικό σωματότυπο

Ολόσωμη φόρμα

Γιατί; Τονίζει την μέση δημιουργώντας καμπύλες ενώ αναδεικνύει τα καλλίγραμμα άκρα.

+ Συνδύασέ την με chunky σανδάλια και κοκάλινα βραχιόλια. Το καπέλο με μεγάλο γείσο θα δώσει κοσμοπολίτικη αέρα.

 

Αν έχεις σωματότυπο «μήλο»

Κιμονό

Γιατί; Τα έντονα ντεσέν σε σκούρα βάση και η αέρινη γραμμή που σταματάει λίγο κάτω από την μέση θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από τα σημεία που δεν θέλεις να τονίζεις.

+ Ένα τζιν σορτσάκι και ένα τοπ αποτελούν τον ιδανικό καμβά για αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι. Τα φλατ σανδάλια με έθνικ στοιχεία και ένα fedora ψάθινο καπέλο θα σε καταστήσουν βασίλισσα του street style!

 

Αν έχεις σωματότυπο «αχλάδι»

Καφτάνι

Γιατί; Η ιδιαίτερη λαιμόκοψη που διαθέτουν τα καφτάνια -με στολίδια, ιδιαίτερα ανοίγματα κλπ.- ενισχύει το μπούστο και φέρνει ισορροπία στη σιλουέτα.

 + Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα trendy τουρμπάν θα μεταφέρει εσένα και τους γύρω σου σε... εξωτικό προορισμό.

 

Αν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα

Μακρύ φόρεμα

Γιατί; Αγκαλιάζει το σώμα αναδεικνύοντας την θηλυκότητα του συγκεκριμένου σωματότυπου.

+ Ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, ψάθινος φάκελος και ένα κόσμημα στα μαλλιά, είναι το νέο glamour με τους όρους του φετινού καλοκαιριού.

Φέτος πάρε λοιπόν μαζί σου την αίσθηση της παραλίας παντού. Η χαλαρότητα και η θετική διάθεση συνδυάζονται ιδανικά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Και τώρα που ξέρεις τι ρούχα να φορέσεις στην παραλία, δες εδώ και ποια είναι φέτος τα πιο μοντέρνα καπέλα με τα οποία θα τα συνδυάσεις!