Οι δίδυμες αδελφές Radha και Miki Agrawal και η φίλη τους Αντωνία Dunbar σχεδίασαν μια σειρά από εσώρουχα που, πραγματικά, θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την περίοδό μας και την καθημερινότητά μας! Και εδώ που τα λέμε, εάν το καλοσκεφτείς, κάτι ιδιαίτερα καινοτόμο δεν είχε συμβεί ποτέ γύρω από αυτό το ζήτημα, καθώς τα ταμπόν και οι σερβιέτες έχουν πια καθιερωθεί. 

Το νέο προϊόν λοιπόν ονομάζεται Thinx! Πρόκειται για μια σειρά από εσώρουχα που έχουν σχεδιαστεί για να φορεθούν όταν έχεις περίοδο. Κρατάει την υγρασία, είναι αντι-μικροβιακό, απορροφητικό, και ανθεκτικό σε διαρροή, έτσι ώστε ποτέ ξανά να μην αντιμετωπίσεις... προβλήματα εκεί κάτω! Είναι επίσης βολικό για εκείνες τις ημέρες που περιμένεις περίοδο, αλλά αργεί να έρθει και εσύ αλλάζεις κάθε μέρα σερβιέτα, χωρίς να έχεις περίοδο! Παρεμπιπτόντως, εσύ τι λιγουρεύεσαι όταν περιμένεις περίοδο;

Η σειρά έρχεται σε στρινγκ -δες εδώ 11 φορές που δεν πρέπει να φοράς στρινγκ στη ζωή σου-, για τις μέρες που δεν έχεις πολύ περίοδο, κανονικό βρακάκι για τις νορμάλ μέρες και μεγάλο εσώρουχο για τις μέρες που έχεις πολύ αίμα. Μπορούν απολύτως να αντικαταστήσουν τις σερβιέτες και τα ταμπόν στις μέρες που δεν έχεις πολύ αίμα, ενώ συστήνεται να χρησιμοποιούνται ως.. back up μαζί με τη σερβιέτα όταν η κοπέλα έχει πάρα πολύ αίμα.

Πέρα από την καινοτομία του προϊόντος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Thinx δεν βλάπτει το περιβάλλον και επίσης το Thinx έχει συνεργαστεί με την Afripads έτσι ώστε κάθε ζευγάρι εσωρούχων που αγοράζετε, να παρέχεται σε μία γυναίκα στην Αφρική, τα κατάλληλα πανιά έτσι ώστε να μπορεί να πάει στο σχολείο την εβδομάδα εκείνη που έχει την περίοδό της. Άψογο!

Επίσης, δες εδώ τα 8 λάθη που κάνεις με το ταμπόν.