Το crop top θα το συναντήσεις παντού. Είναι το πασπαρτού για κάθε σου εμφάνιση. Στενό ή φαρδύ. Κλειστό ως τον λαιμό ή με ντεκολτέ. Είναι όλα θέμα συνδυασμών. Παρέα με μια μακριά φούστα είναι το απόλυτο σύνολο για το καλοκαίρι. Το καταπληκτικό με την μακριά μπλούζα είναι πως κάνει εντυπωσιακή ακόμα και το πιο απλό και χαλαρό σύνολο.

1.Εφαρμοστό & αέρινη φούστα. Το εφαρμοστό τοπάκι θα τονίσει το στήθος και την μέση σου, ενώ η φούστα θα δώσει την κίνηση δημιουργώντας την τέλεια σιλουέτα, με την μέση δαχτυλίδι.

2.Εφάρμοσε τους ίδιους κανόνες μόνο που προτίμησε ένα μακρυμάνικο τοπάκι και μια πιο «στερεή» δομή στην φούστα. Για κάποιο λόγο το λουκ με το μακρύ μανίκι δίνει έναν εκλεπτυσμένο και αέρα.

3.Φόρα μονοχρωμία αν θες να δώσεις ύψος και να κάνεις το σύνολο σου πιο «ασφαλές». ή , ταιριάζει πολύ και στα βασικά χρώματα.

4.Παίξε με τα χρώματα που βρίσκονται δίπλα -  δίπλα στην χρωματική παλέτα. Απαλό ροζ & φούξια. Μπλε & γαλάζιο. Σκούρο και ανοιχτό πράσινο. Το αποτέλεσμα είναι παιχνιδιάρικο και καλοκαιρινό.

5.Οι ζεστές γήινες αποχρώσεις πάνε γάντι με το – . Συμπληρώνει χωρίς να δημιουργεί αντιθέσεις και είναι ότι πρέπει να πρωινούς καφέδες και βόλτες στα μαγαζιά. Οπότε προτίμησε μια πιο φαρδιά γραμμή στο .

6.Τα σχέδια και οι υφές «αναβαθμίζουν» το σύνολο και το κάνουν πιο βραδινό. Αν θες να φορέσεις ένα έντονο σχέδιο προτίμησε να είναι και στα δύο κομμάτια το ίδιο.

7.Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις ένα από τα δύο με κρατώντας το άλλο μονόχρωμο – ιδανικά – στο βασικό χρώμα του .

8.Η κλασική αντίθεση του άσπρου  - μαύρου, κάνει τα πάντα να δείχνουν . Παίξε με τις γραμμές αλλά κράτα τα αξεσουάρ λεπτά και διακριτικά.

9.Το σέξι κόψιμο μπροστά θα αναδείξει τα καλλίγραμμα πόδια αλλά θέλει προσοχή στις κινήσεις και στον… αέρα. Προτίμησε ίσιες γραμμές πάνω και κάτω, και δώσε τόνο με αξεσουάρ.

10.Για ένα βραδινό και πολύ εντυπωσιακό σύνολο βάλε τούλι ή μεταξωτό σατέν στην φούστα και δέρμα ή τζιν στο . Η αντίθεση άγριου και ντελικάτου μοιάζει βγαλμένη από τους δρόμους του Παρισιού!