Είναι 41 ετών, έχει ήδη τέσσερα παιδιά, πρόκειται να αποκτήσει το πέμπτο την ερχόμενη άνοιξη και είναι και single. Ο λόγος για τον Jude Law, τον Dr. John Watson στην ταινία Sherlock Ηolmes, που πρόλαβε να αφήσει έγκυο την πρώην φίλη του, την 23χρονη Catherine Harding, η οποία κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια στην Αγγλία με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Cat Cavelli. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Απρίλιο, έγιναν σύντομα ζευγάρι, πήγαν μαζί στην Τσεχία για τα γυρίσματα της ταινίας The Grand Budapest Hotel, όπου πρωταγωνιστεί εκείνος και χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού «ο Jude Law και η Catherine Harding περιμένουν παιδί την άνοιξη. Αν και δεν είναι πλέον μαζί, δεσμεύονται και οι δύο να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους».

Το 23χρονο ex-girlfriend του Jude Law, Cat Cavelli

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γοητευτικός σταρ (πρώην σύζυγος της Sadie Frost και πρώην σύντροφος της Sienna Miller) αποκτά παιδί μετά από μια πολύ σύντομη σχέση με μια (τι άλλο;) πρώην. Το 2010, όταν το μοντέλο Samantha Burk ανακοίνωσε ότι περιμένει το παιδί του μετά από μια… περιπετειούλα τους, ο ίδιος ζήτησε να γίνει τεστ DNA για να αποδειχτεί αν είναι πράγματι ο πατέρας. Εκείνο το κοριτσάκι, η Sophia, είναι σήμερα 4 ετών και διατηρεί χαλαρές σχέσεις με τον μπαμπά του.

Ο Law έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά, το 18χρονο σήμερα Rafferty, τη 13χρονη Iris και το 12χρόνο Rudy με την πρώην σύζυγό του Sadie Frost.