Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό μόλις η Κάτια έριξε την ιδέα. Ένα site προσαρμοσμένο στην εποχή, τις νέες οικονομικές συνθήκες. Κοντά στους νέους ανθρώπους, στα νέα κορίτσια, στα social media, στο ότι αλλιώτικο κι ενδιαφέρον πιάνουν οι κεραίες μας.

Το Lila got balls είναι ένα  ολοδικό μου blog στο οποίο είμαι ελεύθερη να γράφω και να αναλύω ό,τι εγώ θέλω με τη ματιά μιας νέας Ελληνίδας, δημοσιογράφου, γυναίκας. Και ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται.Κάπως έτσι μου τα περιέγραψε, λοιπόν η φίλη μου και δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό για την επικοινωνία που θα έχουμε μέσα από αυτό εδώ το site. 

Μια νέα παρέα με όρεξη και χαρά για αυτό που γεννιέται λοιπόν.  Από προσωπική εμπειρία θα σας πω ότι κάθε φθινόπωρο μου «κάνει» εποχή για νέα δεδομένα.  Με τα Πρωτοβρόχια ξεκίνησα να δουλεύω στο Alter πριν 11 χρόνια στα δελτία ειδήσεων, Σεπτέμβρη άλλαξα πορεία πριν 2 χρόνια και το «γύρισα στις μπάλες» όπως μου αρέσει να λέω, αυτή την συγκεκριμένη εποχή για κάποιο περίεργο λόγο γίνονται όλες οι...κοσμοιστορικές προσωπικές αλλαγές στη ζωή μου.

 Τι και αν οι περισσότεροι θεωρούν αφετηρία την Πρωτοχρονιά; Εμείς ξεκινάμε να τα λέμε από αυτό τον Οκτώβρη μέσα από το Y-olo.gr.   Και σας υπόσχομαι πως δεν θέλω να σας λέω μόνο εγώ αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Mε χαρά θα απαντάω στην κριτική σας και θα συζητάμε παρέα τις απόψεις σας, είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε.  Να «παίζουμε μπάλα» δηλαδή!

 Άλλωστε από αυτό το blog δεν πρόκειται να ασχολούμαστε μόνο με αθλητικά, καθώς σκοπεύω να μοιραστώ μαζί σας κάθε νέα εμπειρία, έννοια ή άποψη που νιώθω ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει. 

Stay tuned λοιπόν και καλές νέες αρχές σε όλους μας.