Το γκρι είναι στο επίκεντρο του φετινού χειμώνα, αποτελώντας το it χρώμα της σεζόν.Μπορεί να είναι μουντό χρώμα, αλλά φορώντας το σωστά, μπορεί να μας φωτίσει και να αναδείξει τη luxurious πλευρά μας.

 

 

cover

 

Είναι κλασικό και διαχρονικό και μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το λευκό και το μαύρο, αναβαθμίζοντας τις εμφανίσεις. Ας δούμε πως μπορείς να το φορέσεις, όπως μας δίδαξαν οι street style εμφανίσεις.

 

grey 2

 

1. Ένα παντελόνι σε γκρι χρώμα και σε baggy γραμμή είναι σικάτη επιλογή, αν συνδυαστεί μεπαστέλ χρώματα, δίνοντας ρομαντικό και ήρεμο αποτέλεσμα, αναδεικνύοντας παράλληλα τηθηλυκότητα.

2. Ένα fuzzy πουλόβερ θα σε ανακηρύξει αμέσως σε style icon, προστατεύοντας εσένα και από τις κρύες μέρες του χειμώνα. Υπέροχα μπορεί να συνδυαστεί με το δερμάτινο κολάν.

 

grey 3

 

3. Επιλέγοντας γκρι και στο πάνω και στο κάτω μέρος είναι μια επιλογή καθόλου αδιάφορη, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, ειδικά αν συνδυάσεις διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι, δίνοντας την ένταση που χρειάζεται.

4. Must have για τον χειμώνα αποτελούν τα deux pieces κομμάτια. Επίλεξέ τα σε γκρι χρώματα, δίνοντας την ένταση που χρειάζεται με το ύφασμα, επιλέγοντας το σε πλεκτή υφή.

 

grey 4

 

5. Ένα oversized παλτό μπορεί να αναδείξει κάθε outfit, κάνοντάς το πιο πληθωρικό και μεγαλοπρεπές. Πρόσεχε να τα συνδυάσεις με κομμάτια, τα οποία δεν είναι σε φαρδιά γραμμή, έτσι ώστε να τονιστεί το oversized παλτό.

6. Αν πάλι οι μέρες δεν είναι πολλές κρύες, αλλά εσύ θες να φορέσεις ένα παλτό, μπορείς να επιλέξεις ένα γιλέκο μακρύ και χαλαρό, που θα σε βολέψει όλη μέρα, συνδυάζοντας το απλά με τα άνετα sneaker, το τζιν πουκάμισο και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι. Έτσι, θα αναδείξεις τις casual εμφανίσεις, δίνοντας stylish ύφος και διάθεση.

 

grey 5

Πηγή: misswebbie.gr