Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το νερό, εγώ πάντως μπορεί να περάσει η μέρα και να έχω ξεχάσει να πιω. Η μόνη φορά δηλαδή που θα με δεις να πίνω με μανία νερό είναι είτε μετά από ποδαρόδρομο για ψώνια στην Ερμού ή μετά από τρελό ξενύχτι που η αφυδάτωση χτυπάει κόκκινο. Αν εσύ τώρα, είσαι από τα καλά κορίτσια που πίνουν τα 2 λίτρα που πρέπει ημερησίως, συγχαρητήρια, πες μας το μυστικό σου.

Αν είσαι από τις άλλες, από εμάς δηλαδή, έχω καλά νέα! Βρήκα τον τέλειο τρόπο και να αγαπήσουμε το νεράκι και να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο καλό στον οργανισμό μας, με μια μορφή detox. #woohoo

 

Η νέα τάση λοιπόν λέγεται infused water και είναι ακριβώς αυτό: νερό εμποτισμένο με φρούτα, λαχανικά και μυρωδικά που έχουν τριπλή δράση:

- Δίνουν μια ελαφριά γεύση στο νερό και το κάνουν πιο νόστιμο για εσένα που δεν το πίνεις επειδή δε σε "τραβάει"

- Σου προσφέρουν βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών

- Κάνουν το νερό σου να μοιάζει με μικρό έργο τέχνης

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αμέτρητοι και όλοι τους ιδιαίτερα ωφέλιμοι. Μπορείς να δοκιμάσεις φράουλες με βασιλικό, πορτοκάλι με κανέλα, λεμόνι με θυμάρι, βατόμουρα με λεβάντα... Όρεξη να 'χεις να δοκιμάζεις!

Πάρε λοιπόν ένα μεγάλο δοχείο ή μια κανάτα και γέμισέ τη με νερό όπου μέσα θα ρίξεις τα αγαπημένα σου υλικά. Ακόμα, μπορείς να προμηθευτείς ένα γυάλινο μπουκάλι με πώμα ώστε να το έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου. Αξίζει μόνο και μόνο για τα βλέμματα που θα σου ρίχνει όποιος βλέπει να κρατάς αυτό το περίεργο αλλά εντυπωσιακό ρόφημα κάθε φορά που θα θέλεις να ξεδιψάσεις!

Φωτογραφίες