Τις έχεις στο μυαλό σου αποκλειστικά ως συνώνυμο των 90s; Κακώς, διότι οι thigh high κάλτσες, όπως λέγονται αγγλιστί, κάνουν δυναμικό comeback με στόχο να δώσουν μια stylish και πικάντικη νότα στο ντύσιμό σου!

http://www.muumuse.com/wp-content/uploads/2013/08/britneybomt.gif

1. Δώσε χειμερινό χαρακτήρα στο αγαπημένο σου denim σορτσάκι με ψηλές κάλτσες και μια ζεστή ζακέτα.  

2. Hit me baby one more time! Μια φούστα σε γραμμή skater φορεμένη με ψηλές κάλτσες και δετά παπούτσια θα σε κάνει να μοιάζεις με μαθήτρια Αμερικάνικου κολλεγίου.



3. Ένα floral φόρεμα φορεμένο με μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο θα δώσει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση στην εμφάνισή σου.  

4. Λατρεύουμε τα oversized πλεκτά φορεμένα ως φορέματα. Οι ψηλές κάλτσες θα το κάνουν ακόμα πιο παιχνιδιάρικο και θα σε προστατέψουν κι απ' το κρύο.

5. Μην κολλάς αποκλειστικά στο μαύρο χρώμα. Πάρε παράδειγμα την Taylor και τις τέλειες μπορντό κάλτσες της που κάνουν τη εμφάνισή της τόσο μα τόσο σοφιστικέ.

6. Μπορείς να φορέσεις τις κάλτσες σου ακόμα και πάνω από καλσόν. Άφησέ τις να ξεπροβάλλουν από τις μπότες σου για περισσότερο layering. Βαρετά σύνολα τέλος.

7. Αν δε, κρυώνεις πολύ, μπορείς να τις φορέσεις ακόμα και πάνω από το τζιν σου. Δε σε περιορίζει κανείς!

8. Τέλος, η πιο αγαπημένη "χρήση" τους. Ένα ζευγάρι μαλακές, ζεστές κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσεις μέσα στο σπίτι (είτε μόνη σου είτε με το αμόρε) χωρίς να δείχνεις ατημέλητη. Συνδύασέ τις με ένα φαρδύ πλεκτό από πάνω και θα είσαι η πιο sexy σπιτόγατα ever!