Τι κοινό έχουν η Jennifer Lopez με τη Beyonce και τον Jay Z; Είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους σταρ που ορκίζονται στο όνομα της 22 Days Nutrition, της δίαιτας που κρύβεται πίσω από τις ιδανικές αναλογίες τους αλλά και την ανεβασμένη διάθεσή τους!

Όταν τη ρώτησαν σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της πώς καταφέρνει να διατηρεί ΑΥΤΟ το κορμί στα 44 χρόνια της, η Jennifer Lopez αποκάλυψε το μυστικό της: «Ακολούθησα το vegan πρόγραμμα των 22 ημερών και ήταν τόσο καλό που αποφάσισα να το συνεχίσω για μερικές εβδομάδες ακόμα. Το τηρώ ακόμα, μόνο που έχω προσθέσει μερικές μερίδες ψάρι πού και πού». Τι ήταν αυτό που ενθουσίασε τόσο τη λατίνα σταρ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Το πόσο καλά την κάνει να αισθάνεται. «Το διασκεδάζω πραγματικά. Νιώθω καλά που τρώω με αυτόν τον τρόπο. Δεν μου είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα πόσο καλά αισθάνεσαι όταν φροντίζεις να βάζεις μόνο υγιεινά στον οργανισμό σου».    

Τι είναι το 22 Days Nutrition;

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής που σχεδίασε ο γυμναστής με έδρα στο L.A., Marco Borges. Η βασική αρχή του είναι πολύ απλή: για 22 ημέρες ξεχνάς εντελώς το κρέας, τα γαλακτοκομικά και γενικά οτιδήποτε έχει ζωική προέλευση και απολαμβάνεις μόνο τροφές φυτικές, οργανικές και χωρίς γλουτένη. «Σύμφωνα με την ψυχολογία, χρειάζεται 21 ημέρες για να σταματήσεις μια συνήθεια», σχολιάζει ο Borges. «Όταν φτάσεις στην 22η μέρα, έχεις πια βρει τον τρόπο». Στόχος του προγράμματος δεν είναι μόνο η απώλεια κιλών και η απόκτηση μιας άψογης σιλουέτας, αλλά η συνολική αναζωογόνηση ψυχής τε και σώματος. Έτσι, υπόσχεται περισσότερη ενέργεια, καλύτερη υγεία, πιο νεανική όψη και τέλειο κορμί.

Η ιδέα αυτή του Borges θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει στα αζήτητα εάν ο ίδιος δεν ήταν κολλητός φίλος της Beyonce και του Jay Z που ανέλαβαν να φτιάξουν κορμί, προωθώντας ταυτόχρονα τη δουλειά του φίλου τους. Έτσι, φρόντισαν κατά τη διάρκεια των «δικών τους» 22 ημερών –που παρεμπιπτόντως ξεκίνησαν μία ημέρα πριν τα 44α γενέθλια του σταρ- να φωτογραφίζονται καθώς μπαινόβγαιναν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι σε vegan εστιατόρια και να σχολιάζουν στα social media πόσο καλά νιώθουν που ακολουθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πάντως, η έτσι κι αλλιώς πάντα κορμάρα Beyonce σχολιάστηκε πολύ θετικά για την εμφάνισή της αμέσως μετά το τέλος αυτού του προγράμματος. Μωρέ, λες;