Ποια smartwatches; Έρχονται τα smart rings! Κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν την πόρτα, το tablet ή το smartphone σου, μεταφέρουν δεδομένα και σε ειδοποιούν για κλήσεις ή μηνύματα που έχεις στο κινητό. 


Ξέχασε λοιπόν, τη δυσάρεστη στιγμή που όλοι σε αντιλαμβάνονται στο meeting της δουλειάς σου να κοιτάς το μήνυμα που σου έστειλε το boyfriend, το άγχος που σε πιάνει μέχρι να βρεις το τηλέφωνο που χτυπάει μέσα στην τσάντα ή στο άλλο δωμάτιο και απόλαυσε όλο τον κόσμο αφημένο ... στα δάχτυλα του ενός χεριού σου!

 

Τα έξυπνα δαχτυλίδια δεν έχουν έρθει ακόμα στην ελληνική αγορά αλλά κάποια από αυτά μπορείς να τα προ παραγγείλεις. Τα περισσότερα είναι αδιάβροχα, όπως είναι λογικό, ώστε να μην τα βγάζεις στιγμή από το χέρι σου, ενώ πολλά από αυτά δεν χρειάζονται καν φόρτιση. Είναι επίσης αυτονόητο πως δεν χρειάζεται να απασχολείς και τα δύο χέρια για να στείλεις ένα μήνυμα, όπως συμβαίνει με τα smartwatches ή με κάποια smartphones. Το design τους είναι μοντέρνο και συνήθως unisex, αν και υπάρχει μοντέλο ειδικά για γυναίκες. Επίσης, είναι άκρως εντυπωσιακό δώρο για τον αγαπημένο σου!

Εάν σου αρέσει ο αθλητισμός επίσης, αλλά σου  φαίνεται κουραστικό να παίρνεις μαζί το κινητό σου, ένα smart ring θα σε βολέψει απόλυτα. Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να σε ειδοποιήσει εκείνο για αυτόν που σε καλεί, μπορεί να μετρήσει τις θερμίδες που καις, πόσα χιλιόμετρα έχεις τρέξει και γενικά, να είναι ο βοηθός σου στην γυμναστική. 


Smarty Ring


To smarty ring διαθέτει Bluetooth 4.0 και μπορεί να σε ειδοποιεί για όλα τα updates των social media, του κινητού και των mails που λαμβάνεις. Μπορείς να δέχεσαι ή να απορρίπτεις κλήσεις, όπως επίσης και να κάνεις κλήσεις σε αριθμούς που έχεις ήδη αποθηκεύσει στο δαχτυλίδι. Διαθέτει ρολόι, αντίστροφη μέτρηση και ξυπνητήρι, είναι αδιάβροχο και η μπαταρία του διαρκεί για 24 ώρες. Τέλος, μπορεί να εντοπίσει το κινητό σου και να σε ειδοποιήσει ακόμα κι αν το smartphone σου βρίσκεται 30 μέτρα μακριά. Μπορείς να το προ παραγγείλεις. (smartyring.com).

MOTA SmartRing


Εκείνο δονείται, εσύ μαθαίνεις. Ενημερώσεις από το Instagram, το Facebook, το Twitter, επαγγελματικές ειδοποιήσεις και μηνύματα, όλα αυτά και πολλά ακόμα, μπορεί να κάνει το MOTA SmartRing στο δάχτυλο του χεριού σου. Με άλλα λόγια δηλαδή, σου επιτρέπει να αφήνεις στην άκρη το κινητό σου, αλλά παράλληλα να είσαι ενημερωμένη για όλα αυτά που σε απασχολούν, επαγγελματικά και προσωπικά. Σε μαύρο ή σε άσπρο χρώμα, έχεις τη δυνατότητα να το προ παραγγείλεις. (www.mota.com/mota-smart-ring).

NFC Ring


Ξεκλειδώνει κινητά τηλέφωνα, συνδέει ανθρώπους, μεταφέρει πληροφορίες. Το NFC Ring είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα και το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάζεται πότε, μα ποτέ φόρτιση. Παράλληλα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μοιραστείς πληροφορίες και links, ενώ το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι πως έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει την πόρτα του σπιτιού σου, εάν φυσικά αυτή διαθέτει ανάλογο μηχανισμό NFC, με απλή επαφή του δαχτυλιδιού με την πόρτα σου. Μπορείς να το αγοράσεις  online (http://store.nfcring.com) με 30 και 35 λίρες. 

Ringly

Απόλυτα γυναικείο, κομψό και αληθινό κόσμο! Το εν λόγω δαχτυλίδι, όμως, δεν μένει μόνο στο να κοσμεί το δάχτυλό σου, αλλά δονείται κάθε φορά που θέλεις να ειδοποιηθείς για τα μηνύματα του αγαπημένου σου ή όταν σε καλεί μια φίλη, ενώ σου υπενθυμίζει τη συνάντηση που έχεις σε λίγη ώρα. Το Ringly είναι συμβατό με λειτουργικά IOS και Android, είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα και διαθέτει τέσσερις διαφορετικές εντάσεις δόνησης. Μπορείς να το προ παραγγείλεις με 195 λίρες. (https://ringly.com).

 

Arcus
Ειδικά για αθλητές, αλλά και όχι μόνο!  Το δαχτυλίδι Arcus σου «λύνει» τα χέρια, καθώς είναι σχεδιασμένο για να ελέγχεις με μια κίνηση του χεριού σου την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού. Σχεδιάζεις ή γράφεις στον «αέρα» με άλλα λόγια, και το smartphone σου παίρνει την εντολή. Επίσης, διαθέτει Bluetooth 4.0, είναι αδιάβροχο και φορτίζει με wireless τρόπο, δηλαδή δεν χρειάζονται καλώδια, απλά μόνο να το τοποθετήσεις πάνω στον φορτιστή. Τέλος, θα εντυπωσιάσει όσους αθλούνται, καθώς μετράει απόσταση, ολική προσπάθεια αθλητή και πολλές παραμέτρους που αφορούν στο fitness. 

 

Ευχαριστούμε τη συντακτική ομάδα του techpress για τη βοήθεια της στα θέματα τεχνολογίας.