Τρία πράγματα μας έρχονται στο μυαλό όταν ακούμε "κόκκινο": ο Ολυμπιακός, ο Άγιος Βασίλης και το sexy! Άσχετα από την ομάδα σου και από το αν πιστεύεις στον συμπαθέστατο παππούλη των Χριστουγέννων, το τελευταίο είναι αρκετά καλό κίνητρο για να αρχίσεις να εντάσσεις το κόκκινο στην εμφάνισή σου.

Γιατί να το φορέσεις
Δεν ξέρω αν έχεις ακούσει/διαβάσει αλλά το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ανοίγει την όρεξη #diplis. Είτε λοιπόν θέλεις να δώσεις ένα boost στην αυτοπεποίθησή σου είτε θέλεις να ανοίξεις την όρεξη κάποιου (καταλαβαίνεις), μια κόκκινη λεπτομέρεια στο look σου θα κάνει τέλεια δουλειά. Άσε που είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλες μα όλες τις αποχρώσεις μαλλιών και επιδερμίδας. Win-win δηλαδή.

http://media1.giphy.com/media/LKy7O9Q3aBfxK/200_s.gif
 

Γραφείο/σχολή
Ας ξεκινήσουμε ομαλά. Μπορείς να διαλέξεις ένα αξεσουάρ σε κόκκινη απόχρωση, όπως μια τσάντα ή ένα φουλάρι, το οποίο θα δώσει ένα έξτρα twist στην εμφάνισή σου.

Βόλτα
Αν θέλεις να τολμήσεις περισσότερο, ένα κόκκινο παλτό ή ένα δερμάτινο παντελόνι σε κόκκινη ή burgundy απόχρωση συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και ένα blazer θα σε κάνουν να δείχνεις στυλιστικά ενημερωμένη και πιστή στα trends.

Βράδυ
Τέλος, μπορείς να το φορέσεις και σε total look, γιατί όχι; Με ένα κόκκινο φόρεμα δεν έχασε ποτέ καμία. Απλώς φρόντισε να μην το φορτώσεις πολύ με αξεσουάρ και άλλα χρώματα καθώς θα δείχνεις κιτς, κάτι που δε θέλεις.

 

Φωτογραφίες