Η Εva του ModelApproved  είναι πολίτης του κόσμου. Μπορεί να έχει γεννηθεί και να κατοικεί πλέον στην Αθήνα όμως έχει ζήσει σε Λονδίνο και Λος Άντζελες κι έχει ταξιδέψει  σχεδόν σε όλο τον πλανήτη. Eχει έρθει face to face με τον κόσμο της μόδας  από ..μέσα,  έχει επηρεαστεί, έχει συλλέξει ερεθίσματα και in fashion πληροφορίες.

 

Aυτό το ξανθό κορίτσι - θα μπορούσε άνετα να είναι μοντέλο- λατρεύει την μόδα κι εκτός από ένα πολύ ιδιαίτερο προσωπικό της στυλ διαθέτει κι ένα δυναμικό, international cool και πρωτότυπο blog, το Modelapprovedblog.com.

 

Εμείς εδώ στο y-olo.gr αγαπάμε πολύ τα κορίτσια με προσωπικό style. Eτσι ζητήσαμε από την γνωστή Blogger να μοιράζεται - κάθε εβδομάδα- μαζί μας μυστικά μόδας, tips, How- tos και όλα όσα θέλει ένα Yolo Κορίτσι να γνωρίζει για να ανέβει -τουλάχιστον- ένα επίπεδο πάνω στο look του!

Kαλοσωρίζουμε την Εva, λοιπόν στο y-olo.gr κι εκείνη σήμερα θα μας δείξει: 

ΠΩΣ ΝΑ:  ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

1)  Συνδύασε ένα κλασικό καρώ πουκάμισο σε κόκκινη απόχρωση με το δερμάτινο σου παντελόνι για ένα κομψό look στο πάρτυ του γραφείου. Θα είσαι μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων χωρίς υπερβολή.

 

 

2)  Ενα μαύρο tuxedo σακάκι θα αναγάγει το πρωινό σου look στη στιγμή σε βραδινό και η  τσάντα με αλυσίδα θα δώσει μια ροκ chic πινελιά στο γιορτινό σου look.

3) Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα - διότι το πάρτι συνεχίζεται μέχρι το βράδυ ... Have fun!

 

 

Η Εva φοράει:

Σακάκι Mango / Καρώ πουκάμισο Gap / Δερμάτινο Παντελόνι Zara/ Πέδιλα Joseph/ Τσάντα Chanel 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟ  LOOK  (Προτάσεις για να βρείς τα ρούχα του ίδιου ύφους) 

Το Σακάκι / Mango

 

 

 

 

Tο Πουκάμισο /Top Shop

 

 

Το Δερμάτινο  Παντελόνι / Zara

 

Τα Πέδιλα / Asos

 

Η Τσάντα / Pink Woman

ΧΟ ΧΟ

Eva Papageorgiou

Founder

http://www.modelapprovedblog.com/