Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν περισσότερο τους σκύλους και άλλοι που αγαπούν περισσότερο τις γάτες. Οι γάτες είναι πιο ανεξάρτητα ζώα και για αυτό το λόγο είναι και παρεξηγημένα. Λόγω της ανεξάρτητης φύσης της, πολλοί θεωρούν ότι η γάτα δεν αγαπάει ή και δεν νοιάζεται για τον ιδιοκτήτη της. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, απλά οι γάτες δεν κάνουν χαρούλες και δεν κουνούν την ουρά τους όταν σε βλέπουν. Δεν είναι κακό απλά άλλοι συμπαθούν τις γάτες και άλλοι όχι.

Εμείς λοιπόν, βρήκαμε πορτραίτα διάσημων με τις γάτες τους, που τις υπεραγαπούν. Αν το παρατηρήσεις όλοι είναι καλλιτέχνες ( λέει κάτι αυτό;).

Ο Σαλβαδόρ Νταλί από τους πιο ιδιαίτερους Ισπανούς ζωγράφους. Ο Νταλί συνδέθηκε με το κίνημα του υπερρεαλισμού στο οποίο ανήκε για κάποιο διάστημα. Ο Νταλί είχε ένα γάτο τον Μπαλού που δεν τον αποχωριζόταν ποτέ.

Πάμπλο Πικάσο ήταν Ισπανός ζωγράφος, ένας από τους κυριότερους Ισπανούς εκπροσώπους της τέχνης του 20ου αιώνα  με σημαντική συνεισφορά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης.

Ο Πικάσο αγαπούσε τις γάτες και πάντα είχε μερικές στο σπίτι του. Ο αγαπημένος του γάτος ήταν ο Μινού. Διάβασε περισσότερα