Ας είναι καλά το Instagram, το αγαπημένο social media που μας μεταμόρφωσε αν όχι σε Herb Ritts (Θεός σ’γχωρέστον!), τουλάχιστον σε Ρούλα Ρέβη. (Ξέρεις γυναίκα του κούκλου Τότσικα και Instagram lover επίσης).

Μετά, λοιπόν, από χιλιάδες smiles, duckfaces, close ups και δεν συμμαζεύεται-και σύμφωνα πάντα με τον τρόπο που φωτογραφιζόμαστε- έχουν αρχίσει και δημιουργούνται οι ανάλογες «φυλές».

Aυτοί είναι οι 5 τύποι που θα συναντήσεις πιο συχνά στο κινητό σου. Aλήθεια, εσύ σε ποια «φυλή» ανήκεις;

Η «life is a party»

Η τύπισσα, η οποία προσπαθεί να δείξει ότι η ζωή της είναι ένα διαρκές πάρτι.  Είτε κέρδισε το Λόττο ( φωτό που μοιράζει μωβ ευρώ…στους περαστικούς), είτε έσπασε ο αδελφός της το πόδι του και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ( φωτό με γελάκια πάνω απ τον ασθενή και τον ζωγραφισμένο γύψο) όλα μοιάζουν γιορτή.  Κι επειδή έχει καιρό να βρέξει ευτυχία μάλλον εδώ ισχύει το περίφημο Κατ ευφημισμόν….

Η «εποχική»

Οι πόζες της  αποκωδικοποιούν τις τέσσερις εποχές. Σε μια ξαπλώστρα ή δίπλα στην πισίνα με  τα πόδια λυγισμένα και το ηλιοβασίλεμα ή το νερό να ανάμεσα στα μπούτια της  το καλοκαίρι,  μπαμπουλωμένη στα κασκόλ, τις UGG  και την κούπα με την καυτή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι τον χειμώνα και πάει λέγοντας.

Η «κάτω τα χέρια σας. Ο τύπος μου ανήκει»

Φωτογραφίζεται πάντα με  το χέρι στην κοιλιά του φίλου της και το πρόσωπο της ακουμπά τρυφερά στο στέρνο του. Του πατάει και μια σφραγιδούλα που λέει «Δικός μου και δεν θα απλώσει  χέρι καμιά!». Κουκλίτσα μου να τον χαίρεσαι! (Κάποιος να της πει πως από Instagram καμιά δεν έχασε γκόμενο.)

 

Η «λατέρνα»

Είναι εκείνος ο τύπος κοπέλας  που ο φίλος της δεν έχει δει ποτέ την αληθινή της εικόνα αφού βάζει ξυπνητήρι νωρίτερα το πρωί για να φρεσκαριστεί. Ποζάρει πάντα περιποιημένη στο φουλ. Στο μπαρ, στην παραλία, μα για να πάρει ένα πολύσπορο στο φούρνο, γεμάτη μπιχλιμπίδια και make up. Μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο και τώρα fashion ή beauty blogger.

 Η «Ανθρωπος δίχως πρόσωπο »

Εχουμε δει τα πάντα της εκτός απ΄το πρόσωπό της. Η ντρέπεται ή είναι celebrity και δεν ξέρουμε! Ποστάρει διαρκώς λεπτομέρειες από τα παπούτσια, τα σκουλαρίκια, τις πατούσες  της, τα ντολμαδάκια της μαμάς της , το ανεμιστηράκι τσέπης της γιαγιάς της –το σκυλί της - και κυρίως τα χέρια της με διάφορα μανόν, βραχιόλια, δαχτυλίδια. Μιλάμε για  μεγάλο κόλλημα με τα χέρια της.  (Μήπως  έχει χορηγό το τοπικό nails spa και  μας το κρύβει;)