Το να αγοράσεις ένα τζιν μπορεί να αποδειχτεί η καλύτερη επένδυση μιας και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για χρόνια και με διαφορετικές τρόπους. Για παράδειγμα, το παλιό σου τζιν μπορεί να γίνει ένα τέλειο σορτσάκι - δηλαδή το πιο απαραίτητο κομμάτι της ντουλάπας σου αλλά και της βαλίτσας των διακοπών σου! Πολύ εύκολα και με λίγα (έως ελάχιστα) χρήματα, μπορείς να μετατρέψεις το τζιν που δε φοράς πια σ' ένα σορτσάκι που δε θα βγάζεις με τίποτα από πάνω σου. Τα βήματα είναι τα εξής:

Τι χρειάζεσαι;

1. Ένα ψηλόμεσο τζιν.

2.  Τα διακοσμητικά που θέλεις να βάλεις στο τζιν, προτείνω κάτι σαν τα λουλούδια της εικόνας αλλά υπάρχουν πολλά σχέδια να διαλέξεις και στο διαδίκτυο και στα καταστήματα.

3. Καρφίτσες.

4. Κλωστή σε ίδιο χρώμα με τα διακοσμητικά.

5. Ψαλίδι που να κόβει υφάσματα - όχι αυτό που είχες στα καλλιτεχνικά δεν κάνει.

Πέρσι που αγόρασα ένα ψηλόμεσο σορτσάκι από το Kilo Shop, κατάλαβα πόσο πολύ κολακεύουν το σώμα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Οπότε, πάρε το ψηλόμεσο παλιό τζιν σου και ξεκίνα να δημιουργείς!

Κόβεις τα πατζάκια αποφασιστικά και με τόλμη, αποχαιρετάς το παλιό τζιν και καλωσορίζεις ένα ωραίο και φρέσκο stylish σορτσάκι! Κάπως έτσι αποφασίζεις εσύ για το μήκος του, κάνοντας το όσο κοντό ή όσο μακρύ σε βολεύει. Να θυμάσαι, αφού το κόψεις ... δεν υπάρχει επιστροφή.

Τοποθετείς με καρφίτσες τα διακοσμητικά στα σημεία που θέλεις. Μπορείς να βάλεις μόνο στη μία πλευρά ή και στις δυο, χωρίς να τις γεμίσεις εντελώς ή δημιουργώντας ένα σχήμα. Εγώ θα πρότεινα να βάλεις μόνο στην αριστερή ή δεξιά πλευρά, αλλά εσύ διαλέγεις!

Έπειτα γυρνάς το τζιν απο την ανάποδη μεριά και ράβεις με χάρη τα διακοσμητικά. Πρόσεξε μην πιάσεις περισσότερο ύφασμα απ' όσο πρέπει και ράψεις έτσι το τζιν ώστε να μη φοριέται μετά, βάλε κάτι ανάμεσα στο ύφασμα (μπρος/πίσω) για να ξεχωρίζει.

και -ταραν ταν ταν- είναι έτοιμο το σορτσάκι σου! Καλοφόρετο λοιπόν!!!