Αυτό το Τα Πάντα Ρει που είχε πει ο Ηράκλειτος ήταν μεγάλη αλήθεια. Πουθενά δεν λάθεψε ο αλήτης.  Ας πάρουμε για παράδειγμα τις σχέσεις. Ερωτικές εννοείται. Δεν είναι ένας οργανισμός που μένει στάσιμος. Δεν είναι ένας βράχος. Είναι το ποτάμι που χτυπάει αλύπητα αυτόν τον βράχο.

Γιατί ακριβώς η στασιμότητα προϋποθέτει ένα συνεχές χτύπημα. Το χτύπημα της βαρεμάρας. Και για να είμαστε σύντομοι και σαφείς το νέο στη σχέση αφορά πάντα το σεξ. Κι άμα το σεξ είναι ξαναζεσταμένη σούπα προτιμάς delivery ή να φας κανά βρώμικο. Πώς θα το αποφύγεις αυτό;

Να 10 δοκιμασμένα tips

1.Άσε τα ταμπού, πάρε φόρα και μπούκαρε στο μπάνιο την ώρα που κάνει το ντους του. Μπες κι εσύ μέσα στη ντουζιέρα. Αν μπεις με εσώρουχα θα στα βγάλει σε λίγο, αν μπεις nude δεν θα χάσεις και χρόνο... Πάρτο πιο ελεύθερα στον εγκέφαλό σου. Όλα ξεκινούν από εκεί. 

2. Τα role plays και οι ερωτικές φαντασιώσεις -άτακτη μαθήτρια, αυστηρός διευθυντής πολυεθνικής, χαμένη βοσκοπούλα στα βουνά, φορτηγατζής με τριαξονικό στην aυtoband, call girl, σεξομανής γυναικολόγος- ιδέες ρίχνω- δεν εφευρέθηκαν τυχαία ως φαντασιώσεις...(Ελα τώρα που δεν τά έχεις σκεφτεί...απλά βάλτα κι αυτα στο παιχνίδι)

3. Το σεξ δεν είναι  αυτοσκοπός. Τι θέλουμε να πούμε; Φλόγα μπορεί να ανάψουν και τα προκαταρκτικά παιχνίδια και όλα τα ... υπόλοιπα εκτός διείσδυσης. Ακόμα και ένα παθιασμένο φιλί ή ένα αισθησιακό μασάζ - ναι, εσύ θα του το κάνεις κι άσε τους φεμινισμούς- μπορεί να του φέρει μια διέγερση που όσο δεν την εκτονώνει τόσο πιο πολύ αυξάνεται η επιθυμία του για σένα.

4. Μείωσε τις αδικαιολόγητες γκρίνιες, γιατί δεν σου πήρε τυρί, γιατί ξέχασε το παντελόνι του στο κρεβάτι και άλλα τέτοια. Ειδικά τις μέρες που υποτίθεται έχετε πει να κάνετε σεξ. (Ναι, για κάποιους το σεξ είναι και πρόγραμμα τη σήμερον ημέρα)

5. Λίγη ζήλια δεν χάλασε ποτέ κανέναν.

6. Το -στιγμαίο-φλερτ με κάποιον άλλον για επιβεβαίωση και τόνωση της αυτοπεποίθησης δεν χάλασε επίσης ποτέ κανέναν.Το ίδιο -βέβαια-ισχύει και για εκείνον.

 

 

7.Δείτε μαζί ΧΧΧ movies. Kλείστε τηλέφωνα, εξασφαλίστε ότι δεν θα έχετε ξαφνική επίσκεψη από γονείς ή φίλες, τον διαχειριστή για τα κοινόχρηστα και αφήστε τις σεμνοτυφίες. Δείτε μαζί ερωτικές ταινίες και σε κακό δεν θα σας βγεί. (Μόνο μην κάνεις το λόθος να αρχίσεις να τον ρωτάς αν η πρωταγωνίστρια έχει πιο ωραίο στήθος από σένα ή αν κάνει πιο καλά διάφορα απ ότι τα κάνεις εσύ. Και ωραιότερη κατα πάσα πιαθνότητα θα είναι (η πρωταγωνίστρια) και όλα καλύτερα θα τα κάνει (αφού για αυτό πληρώνεται) αλλά Εκείνος θέλει εσένα.Τελεία! Και σε θέλει κολασμένα).

8. Πάρε λίγο το μυαλό σου από τη σχολή/δουλειά. Όσο σκέφτεσαι διάβασμα, παρουσιάσεις εργασίες, πρότζεκτ κτλ θα βλέπεις το σεξ σαν αγγαρεία. «Άντε, έλα να μπεις και να βγεις». Δεν πάει έτσι.

9. Χρειάζεται και σεξ με ρίσκο. Βγες απ΄την κρεβατοκάμαρα κι άρχισε το tour. Στο ασανσέρ, στην ταράτσα, μέσα στο αμάξι, σε ένα μπαρ.

 

10. Όχι μην δοκιμάζεις κάθε στάση που είδε στο youporn και θέλει να την εφαρμόσει. Δεν πάνε όλα σε όλες. Άσε που αν το κάνετε και πάει άπατο το εργάκι, θα είναι ακόμα χειρότερα.