Η Emily Ratajkowski είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Versace άνοιξη-καλοκαίρι 2023. Το δύο φορές SI Swimsuit μοντέλο ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα με μια ανάρτηση στο Instagram στις 24 Ιανουαρίου.

Στην πρώτη από τις δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ratajkowski από την καμπάνια, φόρεσε ένα σετ δύο κομματιών από τη σχεδιάστρια με τζιν και δερμάτινο σουτιέν και ασορτί χαμηλοκάβαλο παντελόνι. Στο δεύτερο, φόρεσε ένα περίτεχνο μωβ σύνολο και πορτοφόλι του ίδιου χρώματος με ένα μαύρο μπλέιζερ από πάνω.

«Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Ευχαριστώ @donatella_versace για αυτήν την απίστευτη τιμή», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Το να είμαι το πρόσωπο του @versace ήταν πάντα ένα όνειρό μου και έπρεπε να τσιμπάω συνεχώς τον εαυτό μου στα γυρίσματα για να βεβαιωθώ ότι ήμουν πραγματικά εκεί!»

Η Ratajkowski συνέχισε να δείχνει τον ενθουσιασμό της προς τη Donatella Versace περαιτέρω σε άλλο post, γράφοντας: «@donatella_versace είσαι μια υπέροχη φίλη και νιώθω τόσο τυχερή που σε γνωρίζω και που συνεργάζομαι μαζί σου», έγραψε. Η σχεδιάστρια μόδας απάντησε θετικά. Η ίδια δήλωσε, «Emily, είσαι άψογη και σε αγαπώ!! Πέρασα την καλύτερη μέρα με τα γυρίσματα αυτής της καμπάνιας μαζί σου!».

Την περασμένη εβδομάδα, η Versace ήταν καλεσμένη στο podcast της Ratajkowski, High Low με την EmRata , όπου οι δυο τους συζήτησαν για την παραβίαση των κανόνων της μόδας και —ίσως προμηνύοντας αυτήν την ανακοίνωση— «Τι Σημαίνει Πραγματικά Να Είσαι Γυναίκα Versace».

Instagram @donatella_versace