Το αγαπημένο νοτιο-καλιφορνέζικο brand UGG, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ελλάδα, σε έναν εντυπωσιακό και άνετο χώρο με χρώμα και cozy αισθητική, που ταιριάζει απόλυτα στο μοντέρνο design και το coolness των μοναδικών UGG fashion items.

Την Τετάρτη 21/12/2022 διοργανώθηκε στο νέο κατάστημα ένα πολύ επιτυχημένο κάλεσμα για του φίλους του brand, με δυνατή μουσική, γευστικά cocktails και πολλές εκπλήξεις για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους από τους χώρους του fashion, των θεαμάτων και των media.

Όλα βασίστηκαν στην ιδέα της τρέχουσας Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του Οίκου ‘’Feels Like The Holidays’’, οπότε και ολόκληρο το κατάστημα μεταμορφώθηκε σε ένα γιορτινό σκηνικό. Στο ισόγειο του καταστήματος, η λαμπερή βιτρίνα με τις πολύχρωμες μπάλες και τις μπότες πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν (Classic Ultra Mini / Classic Mini Platform / Classic Ultra Mini Platform / Neumel Platform / Classic Maxi Ultra Tall / Classic Maxi Mini), αποτέλεσε την απόλυτη είσοδο για το Χριστουγεννιάτικο event εντός του καταστήματος.

Ανεβαίνοντας στον ημιώροφο που βρίσκεται το παιδικό τμήμα, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα γούνινο στολίδι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, παίζοντας στο φούξια claw machine της UGG! Γούνινες μπεζ και καφέ μπάλες, στα χρώματα των υποδημάτων της UGG, αποτέλεσαν το πιο fun παιχνίδι που κέρδισε τις εντυπώσεις!

ΚΑΤΙΑ ΤΑΡΑΜΠΑΝΚΟ (Model)

Στον ίδιο χώρο, οι καλεσμένοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο backdrop με γιορτινά props, εμπνευσμένο από την ‘’Feels Like The Holidays’’καμπάνια του Οίκου.

ΔΑΝΑΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ aka imikriollandeza (Youtube Content Creator) | FOTEINI ARISTAKESYAN aka Fosbloque (Youtube Content Creator) |ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ (Actress & Youtube Content Creator)

ΑΛΕΞΙΑ ΚΟΥΒΕΛΑ aka lexyscissors (Model) | ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ (Model) | ΑΛΕΞ ΚΑΒΔΑΣ (Digital Creator)

Στον πρώτο όροφο του καταστήματος, ανάμεσα στα αγαπημένα υποδήματα και τα εντυπωσιακά ρούχα του brand, στήθηκε ένα γιορτινό party με δυνατή μουσική, μπαλόνια και γευστικά cocktails που σερβίρονταν σε ατομικά, UGG-branded, μπουκαλάκια!

Απόλυτη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το εντυπωσιακό δοκιμαστήριο το οποίο ήταν καλυμμένο εξ ολοκλήρου με οικολογική γούνα σε έντονο φούξια! Το ιδανικό σημείο όπου φωτογραφήθηκαν με τα UGG ρούχα και παπούτσια τους, όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι του brand, από σημαντικούς εκπροσώπους των media και του καλλιτεχνικού και μουσικού χώρου όπως οι: Τζένη Θεωνά, Δήμος Αναστασιάδης, Φανή Χαλκιά, Έλενα Γαλύφα, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κόνι Μεταξά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Μέμος Μπεγνής, Natasha Kay, Νάγια Αποστόλου, Κάτια Ταραμπάνκο, Γιώργος Κρικοριάν, Άλεξ Κάβδας, Άννα-Μαρία Βέλλη, Δανάη Γεωργαντά (imikriolllandeza), Foteini Aristakesyan (Fosbloque), Φωτεινή Τράκα, Όλγα Ντάλλα, Μαριαγάπη Ξυπολιά, Gaia Merciri, Μαρία Παπαγεωργίου, Έλενα Πάκου, Ασημίνα Πλέσσια, Ιάσονας Μανδηλάς, Ιωάννα Σπανού, Αλεξία Κούβελα και πολλοί άλλοι.

ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ (Content Creator)

ΙΑΣOΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ (Artist)

ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ (Actress)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΚΟΡΙΑΝ (Journalist)

ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ (Model)

ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΥΦΑ (Digital Creator)

Στο νέο κατάστημα της UGG, επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 1088 163), θα βρείτε υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ από όλες τις νέες UGG συλλογές όπως Feels Like Ugg, Rain & Plant Power. Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199