Μία εκδήλωση - ορόσημο για την ιστορία του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, στο εστιατόριο Δέλτα του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Την εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο κ. Σάκης Ρουβάς, τίμησαν με την παρουσία τους σημαίνουσες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, ο Bουλευτής Λάρισας κ. Χ. Κέλλας και ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας, κ. Ko SHIRATORI.

Ο κ. Σάκης Ρουβάς παρουσιαστής της εκδήλωσης και brand ambassador του Θεόνη.

Σε μία σημαντική εξέλιξη για την επικοινωνία του, το Θεόνη ανακοίνωσε τη διεύρυνση της συνεργασίας του με τον κ. Σάκη Ρουβά. Ο κ. Ρουβάς,  θα αποτελεί στο εξής τον επίσημο brand ambassador του Θεόνη, μια επιλογή που κάθε άλλο παρά τυχαία προέκυψε, καθώς οι δύο πλευρές μοιράζονται κοινές αξίες, ευαισθησίες και μια σύγχρονη αντίληψη για την επιχειρηματικότητα, που θέτει τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο.

Στην εκδήλωση, το Θεόνη τιμήθηκε με 7 νέες διεθνείς διακρίσεις, που του απένειμαν οι πιο έγκριτοι οργανισμοί αξιολόγησης μεταλλικού νερού παγκοσμίως, κατακτώντας έτσι περισσότερα από 60 διεθνή βραβεία για την ποιότητα, τη γεύση αλλά και την καινοτομία του. Οι τελευταίες προσθήκες -3 Platinum και ένα Gold βραβείο από τη Japan Aqua Sommelier Association, καθώς και 2 Gold και ένα Bronze βραβείο από τη FINE WATERS Society- έρχονται να επισφραγίσουν την εντυπωσιακή πορεία του Θεόνη εντός και εκτός Ελλάδας και να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για το μακράν πιο βραβευμένο ελληνικό μεταλλικό νερό σε διεθνές επίπεδο.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Τσέλιος με τον κ. Σάκη Ρουβά παρουσιαστή της εκδήλωσης και brand ambassador του Θεόνη.

 

Τη βράβευση πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των δύο οργανισμών από την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ αντίστοιχα, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας αποκλειστικά για να τιμήσουν το Θεόνη με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια σειρά από σημαντικές, νέες επενδύσεις, με αναπτυξιακό, βιώσιμο και καινοτόμο πρόσημο. Εν πρώτοις, η εταιρεία θα εγκαταστήσει μια νέα γραμμή παραγωγής μεγαλύτερης δυναμικότητας, που θα καλύπτει την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για την υψηλή ποιότητα του Θεόνη. Με την έλευση της νέας γραμμής παραγωγής, το Θεόνη θα γίνει το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα που ενσωματώνει σύστημα Braille στο σώμα του μπουκαλιού, ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση από άτομα με προβλήματα όρασης, ενώ, εντός του 2023, είναι προγραμματισμένη η έναρξη εμφιάλωσης του Θεόνη σε βιοδιασπώμενα μπουκάλια, με σκοπό την περαιτέρω μείωση του πλαστικού αποτυπώματος της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Θεόνη είναι ήδη το μοναδικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό που διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία.

Ο κ. Michael Mascha, Ιδρυτής της Fine Water Society & ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Τσέλιος.

 

Τέλος, η εταιρεία παρουσίασε την κατασκευή του υπερσύγχρονου, φιλικού προς το περιβάλλον Logistic Center στην περιοχή του Ελληνόπυργου Δήμου Μουζακίου, συνολικού εμβαδού 7.618 τ.μ. Υπολογίζεται ότι το κέντρο θα δημιουργήσει άμεσα 60 νέες θέσεις εργασίας και θα συνεισφέρει πολύπλευρα στην τοπική οικονομία.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε επίσης ο Δρ. Ευθύμης Λέκκας - Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Καταστροφών στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ο οποίος παρουσίασε τις ιδιαίτερες γεωδυναμικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής της Οροσειράς των Αγράφων και πώς αυτές συνέβαλαν στην υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητα του νερού Θεόνη.

 

Ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας, κ. Ko SHIRATORI, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Τσέλιος, ο Bουλευτής Λάρισας κ. Χ. Κέλλας. 

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε υπερήφανοι για την αποψινή βραδιά. Καταρχάς, δύο από τους πλέον φημισμένους οργανισμούς στο κόσμο, μας έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να “ταξιδέψουν στην πηγή” για να απονείμουν στο Θεόνη 7 νέα βραβεία. Περαιτέρω, με μεγάλη χαρά σήμερα παρουσιάσαμε τις νέες επενδύσεις και συνεργασίες της εταιρείας μας που κάνουν πράξη το φιλόδοξο όραμά μας. Αποδεικνύουν την προσήλωσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την εξωστρέφεια. Το Θεόνη δεν μένει ποτέ στάσιμο. Ρέει αδιάκοπα, εξελίσσεται και κατακτά διαρκώς νέες κορυφές, εντός και εκτός συνόρων, συμβάλλοντας στην ανάδειξη της χώρας μας σε κάθε γωνιά της γης».

Ο κ. Σάκης Ρουβάς, παρουσιαστής της εκδήλωσης και brand ambassador του Θεόνη, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το νερό Θεόνη και τον κύριο Τσέλιο για αυτή τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν να γίνω το πρόσωπο του Θεόνη. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτή η συνεργασία βασίζεται σε κοινές αξίες και ευαισθησίες που αφορούν τον πλανήτη μας, τη βιωσιμότητά του και το μέλλον το δικό μας, αλλά και των παιδιών μας. Το Θεόνη είναι μέρος της καθημερινότητάς μου, ως προϊόν και ως φιλοσοφία, επομένως είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι πλέον μέρος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ και πάλι».

 

Οι εκπρόσωποι της JASA, κα Aki Yamanaka και κα Ruriko Suzuki Society & ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Τσέλιος.

 

Οι εκπρόσωποι της JASA, κα Aki Yamanaka και κα Ruriko Suzuki, δήλωσαν:

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Θεόνη λαμβάνει το Πλατινένιο βραβείο, την υψηλότερη διάκριση των Japan Aqua Awards. Eίμαστε πολύ περήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για την τελετή βράβευσης, αλλά και πολύ χαρούμενοι, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε από κοντά την πηγή του και να παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής έως και την εμφιάλωση.» 

Ο κ. Michael Mascha, Ιδρυτής της Fine Water Society δήλωσε: «Το νερό δεν είναι απλώς νερό, αλλά ένα φυσικό προϊόν που αναβλύζει από τη γη, ενσωματώνει πολύτιμες εμπειρίες και χαρίζει ευεξία. Ελάχιστα brand θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύσουν αυτή την αρχή καλύτερα από το Θεόνη. Από την ίδρυσή του έως σήμερα, μετρά δεκάδες διεθνή βραβεία και πρόσφατα τιμήθηκε με το Χρυσό και Χάλκινο βραβείο στα TASTE & DESIGN AWARDS 2022 στο Λος Άντζελες».