H σεζόν AW22, βρίσκει την Triumph, το μεγαλύτερο brand εσωρούχων παγκοσμίως, να κάνει τη φιλοσοφία, πράξη. Να παίρνει πάνω της την έννοια της ελευθερίας, να την κάνει σημαία της, με στόχο να την προσφέρει απλόχερα σε κάθε γυναίκα. Αλλά… with a twist!

Ελευθερία δεν είναι κάτι γενικό και αφηρημένο, είναι κάτι απολύτως συγκεκριμένο και προσωπικό, είναι η ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου, αυτός ο πολυδιάστατος εαυτός που σε κάνει τη μια επικίνδυνα θηλυκή και την επόμενη, παθιασμένη επαγγελματία!

Η Triumph είναι εδώ για όλες αυτές τις στιγμές σου, για όλες τις εκφάνσεις της πολύχρωμης προσωπικότητάς σου, να σε στηρίζει και να σου δίνει τον χώρο… να υπάρχεις!

Όπως ακριβώς εσύ θέλεις!

 

Γι’ αυτό, φέτος, απογειώνει την καινοτομία χωρίς μπανέλες, για να έχεις κάθε στιγμή κάποιον να σε στηρίζει, χωρίς όμως να σε περιορίζει. Η νέα της συλλογή προτείνει styles που προσφέρουν την εφαρμογή και στήριξη ενός σουτιέν με μπανέλα, αλλά χωρίς μπανέλα, επιτρέποντας έτσι στην άνεση και την ελευθερία να έχουν την τιμητική τους!

Η οικογένεια του εμβληματικού Amourette εξελίσσεται συνεχώς για να χαρίσει ακόμα περισσότερο στυλ, μαζί με την άψογη εφαρμογή και στήριξη για τις οποίες φημίζεται η Triumph. Η συλλογή ανανεώνεται με την προσθήκη νέων, ζεστών φθινοπωρινών αποχρώσεων του επίσης αγαπημένου Amourette Charm.

Η μαλακή και απαλή δαντέλα του και η κρυφή στήριξη ακόμα και στις μεγάλες cups, χαρίζουν σε κάθε σωματότυπο πρωτόγνωρη άνεση και στυλ, κάνοντας το Amourette Charm ένα σουτιέν που θέλεις να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η σειρά Aura Spotlight κάνει το απόλυτο fusion μόδας και στήριξης χωρίς μπανέλα, πατώντας σε νέες, φθινοπωρινές αποχρώσεις που θα αγαπήσουμε. Αυτή τη σεζόν, η Triumph προσθέτει και ένα νέο, εντελώς «natural» σχέδιο σουτιέν, για μοντέρνα σιλουέτα και ιδιαίτερα θηλυκό look. Με λείες cups, είναι εντελώς αόρατο κάτω από τα ρούχα, ενώ προσφέρει όλη την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά της μπανέλας.

Σε άλλο ύφος, η σειρά Lavish Spotlight συνδυάζει πολύχρωμα κεντήματα μαζί με prints σε mesh ύφασμα και κομψή jacquard δαντέλα, δημιουργώντας σούπερ θηλυκές γραμμές σε ρομαντικό ύφος. Η σειρά διαθέτει styles με και χωρίς μπανέλα για πολλούς σωματότυπους και μεγέθη cup, για να βρει κάθε γυναίκα αυτό που θα απογειώσει την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητά της.   

Και ερχόμαστε σε μία γυναικεία ανάγκη που γίνεται όλο και πιο δυνατή και επιτακτική, αυτή για πιο άνετο ντύσιμο, πιο συχνά. Όχι για λίγο, στο σπίτι, αλλά συνέχεια και παντού!

Σε αυτό, η Triumph απαντάει με την ολοκαίνουργια σειρά MyWear.

Μια σειρά loungewear που υπόσχεται να φέρει όχι μόνο αξεπέραστη άνεση που απλά θέλεις να της παραδοθείς, αλλά και στυλ που μπορεί να σταθεί ακόμα και εκτός σπιτιού.

Η MyWear προτείνει πολλά και διαφορετικά loungewear κομμάτια ιδανικά για layering, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να δημιουργήσει το δικό της outfit, ανάλογα με τη διάθεση και τις ανάγκες της: παιχνιδιάρικο, άνετο, chic, casual chic. Τα ιδιαίτερα χαλαρά και oversized styles, που συνδυάζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν κάθε φορά ένα μοναδικό look, είναι ό,τι πρέπει για ένα chic day-look για brunch με φίλους, ή ως eveningwear για έναν χαλαρό απογευματινό καφέ.

Στα MyWear της Triumph ανήκει και η super-απαλή σειρά Velour, φτιαγμένη από ελαστικό και ανακυκλωμένο ύφασμα που υπόσχεται ζεστασιά και άνεση αυτό το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Το Velour top με τη στιλάτη boyfriend εφαρμογή μπορεί να συνδυαστεί με το ασορτί παντελόνι και τη ρόμπα σε πιο χειμερινές αποχρώσεις, ή ακόμα και κάνοντας mix & match με άλλα προϊόντα από τη σειρά Homewear. 

Η Triumph μέσα από το πρίσμα της καμπάνιας #ItsPersonal παρουσιάζει νέα προϊόντα που ξεπερνάνε τα φυσικά και πρακτικά χαρακτηριστικά τους.

Όλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας ώστε κι εσύ, ή εσύ, αλλά κι εσύ να αισθάνεσαι πάντα… ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι χωρίς όρια, χωρίς περιορισμούς.

 

 

#ItsPersonal #TriumphLingerie

@TriumphLingerie