Τη συλλογή υψηλής ραπτικής ‘Opulence’ παρουσίασε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα στην 31η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week, στο Ωδείο Αθηνών. Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών συμμετείχε στη διοργάνωση με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής δημιουργικότητας, μόδας και την εξωστρέφεια των Ελλήνων σχεδιαστών όπου δε θα μπορούσε να λείπει η σχεδιάστρια ως Γενική Γραμματέας αυτού.

Χειροποίητες δημιουργίες, πολύτιμα υλικά όπως η μεταξωτή οργάντζα και το σατέν, λεπτοφυείς δαντέλες και εύθραυστα τούλια, «παίρνουν ζωή» σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων της ίριδας και μετατρέπουν το catwalk σε μια αέρινη πασαρέλα. Ο χώρος μετατρέπεται σε ένα φούξια τοπίο, που μέσα από την αγγελική φωνή και το live performance της μουσικού Δανάης Nielsen παρουσιάζονται γυναίκες που αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες και παρουσιάζουν τον εαυτό τους στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.

«Κάθε φόρεμα διηγείται τη δική του μοναδική ιστορία» και χαρακτηρίζεται από την απλότητα που προκύπτει από τον ουσιαστικό σχεδιασμό.

Η επίδειξη μόδας ‘Opulence’ παρουσιάστηκε με την χορηγία των πιο κομψών αυτοκινήτων της ΑΕ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ- MINI.

Δερμάτινα υποδήματα της εταιρείας Haralas συμπλήρωναν αρμονικά τα looks της haute couture συλλογής από την Ιωάννα Κουρμπέλα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, διατέθηκαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make A Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδας).

Τόνια Φουσέκη, Ιωάννα Κουρμπέλα & Μιμή Ντενίση

Λάκης Γαβαλάς & Έλενα Γαλύφα


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ fashion Show

Direction: Μιχάλης Πάντος

Makeup: Freddy Make up Stage

Hairstyling: Loreal Professionel

Υποδήματα: Haralas

Live performance: Musician Danai Nielsen

Set design: Γιάννης Αρβανίτης         

PR & Επικοινωνία: Newness Agency

Παραγωγή: Athens Xclusive Designers Week

Χορηγός Εκδήλωσης: Σφακιανάκης Α.Ε Mini

Υποστηρικτές: Peleano, A sparkling tale, Fresh Patisserie