Πάρτε πόζα! Έτσι τραγούδησε η Madonna στο διάσημο τραγούδι "Vogue", το οποίο μας θυμίζει αμέσως τις σικ και λαμπερές ατμόσφαιρες των επιδείξεων μόδας και των σταρ που τις τιμούν με την παρουσία τους κάθε σεζόν.

Με τις πιο σπουδαίες Εβδομάδες Μόδας να έχουν ήδη ξεκινήσει, οι τάσεις που κλείνουν το μάτι στη δεκαετία του '90, η επιστροφή των λουστρίνι υφών, τα oversized φορέματα, καθώς και το πολύ επίκαιρο σοκαριστικό ροζ της τάσης "BarbieCore" έχουν για ακόμα μία φορά κατακλύσει το newsfeed μας.

Η FOREO, η μάρκα beautytech που αγαπήθηκε από διασημότητες σε όλο τον κόσμο, έρχεται έτοιμη για την περίσταση και αποκαλύπτει την ιδανική λύση για να ετοιμαστείτε για το πιο λαμπερό και σμιλευμένο look, γρήγορα και εύκολα, για αποτελέσματα που είναι εγγυημένα για την πασαρέλα!

Χαρίστε στον εαυτό σας μια αναζωογονητική, πληθωρική και φωτεινή περιποίηση προσώπου, χάρη στην τεχνολογία αιχμής του FOREO BEAR. Αυτό το μικρό και πανίσχυρο gadget μικρορεύματος και παλμών T-Sonic είναι η πιο αποτελεσματική, ασφαλής και μοντέρνα λύση για να απολαύσετε μια συνεδρία γυμναστικής προσώπου - ή Face Gym - στην άνεση του σπιτιού σας. Η σμίλευση των ζυγωματικών και του οβάλ του προσώπου, η σύσφιξη των μυών του προσώπου και η εξομάλυνση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης δεν ήταν ποτέ τόσο ακριβής και γρήγορη: σαν μια εφαρμογή... ή ένα λίφτινγκ προσώπου «στο πόδι» πριν βγείτε στην πασαρέλα.

Η FOREO, άλλωστε, είναι γνωστό ότι είναι μια μάρκα που αγαπά τη μόδα: πάρτε για παράδειγμα τις επιδείξεις μόδας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, όπου η Victoria Beckham χρησιμοποίησε τις συσκευές της μάρκας για να προετοιμάσει τα μοντέλα της για τις πασαρέλες της.

Απλά πρέπει να δοκιμάσετε το FOREO BEAR για να λάμψετε σαν Fashion Icon! Απολαύστε το!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.