Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό επεκτείνεται η παρουσία του Αυστραλιανού brand Sunday Somewhere στην Ελλάδα. Η χώρα αποτελεί μία αγορά key market για το Sunday Somewhere, με περισσότερους από 100 συνεργάτες πανελλαδικώς.

Το Sunday Somewhere, είναι ένα brand με φιλοσοφία συνδεδεμένη με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς και αναζητήσεις. Μέρος αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί και η Ελλάδα, ένας από τους αγαπημένους προορισμούς, σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εμπνεύσει την επερχόμενη συλλογή με ονόματα Ελληνίδων θεών, ενώ ταξίδεψε επίσης στο νησί της Κέρκυρας για την φωτογράφηση της πρόσφατης καμπάνιας.

Σχετικά με το brand Sunday Somewhere

Το SUNDAY SOMEWHERE γεννιέται στην ηλιόλουστη Αυστραλία δέκα χρόνια πριν. Το SUNDAY SOMEWHERE πρεσβεύει το να ζεις κάθε στιγμή, να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που σε εκφράζει αληθινά. Με έμπνευση από σχέδια των 70’s, τα γυαλιά ηλίου SUNDAY SOMEWHERE είναι χειροποίητα, με υψηλά σχεδιαστικά στοιχεία, και πωλούνται σε περισσότερα από 600 καταστήματα σε 30 χώρες παγκοσμίως. Μοντέλα γυαλιών SUNDAY SOMEWHERE πλαισιώνουν τις εμφανίσεις διεθνών A list celebrities, αναφέροντας μερικά όπως: οι Beyonce, Rihanna, Cara Delevingne, Kendall Jenner, Lady Gaga, Adriana Lima Jessica Alba και Jennifer Lopez.

 

Η Taylor Morris, η πολυτελής Λονδρέζικη μάρκα οπτικών, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

Η Taylor Morris επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα, η οποία ήδη αποτελεί μία key market αγορά για το brand, με περισσότερους από 50 συνεργάτες πανελλαδικώς. H Taylor Morris με έδρα το Λονδίνο, κατασκευάζει συλλογές οπτικών τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ πολλές από τις συλλογές της είναι εμπνευσμένες από την Αγγλική παράδοση. Εκτός από το Λονδίνο που αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μάρκας, υπήρξε πάντα ένας στενός σύνδεσμος με την Ελλάδα, χάρη στον έναν εκ των ιδρυτών της με καταγωγή από την Κεφαλλονιά.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την συνεργασία με την Exarco με στόχο την από κοινού ανάπτυξη μας στην ελληνική αγορά. Η τόσο σημαντική παρουσία μας στην Ελλάδα, την οποία έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, είναι αληθινή ευχαρίστηση. Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη του brand και που μπορεί να φτάσει στην χώρα καταγωγής μου”, δήλωσε ο Nicholas Dellaportas, ιδρυτής.

Σχετικά με το brand Taylor Morris

Η Taylor Morris είναι μία πολυτελής μάρκα οπτικών με έδρα το Λονδίνο που ιδρύθηκε το 2013. Κατασκευάζοντας μοντέρνες συλλογές γυαλιών που διαθέτουν κλασσικά εμπνευσμένο σχεδιασμό, στόχος της Taylor Morris είναι να φέρει στους καταναλωτές διακριτικά γυαλιά που είναι ταυτόχρονα και εμβληματικά σχέδια, σε προσιτή υψηλή ποιότητα. Μεταξύ των Fans της μάρκας είναι οι Florence Pugh, Emily Ratajkowski, Harry Styles & πολλοί άλλοι. Tο brand είναι επίσης διαθέσιμο στα Harvey Nichols και World of Duty Free. 

Τις συλλογές Taylor Morris και Sunday Somewhere αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρεία Exarco S.A. (πληροφορίες: 2103236569)