Καθώς οι διακοπές ξεκίνησαν κι εσύ σκέφτεσαι ποιους χρωματικούς συνδυασμούς θα επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου βόλτες, θυμήσου πως το λευκό είναι το Νο1 καλοκαιρινό χρώμα που ταιριάζει με όλα τα γήινα, έντονα και παστέλ χρώματα.

Τόσο το λευκό όσο και άλλοι παραπλήσιοι χρωματικοί τόνοι, όπως το σπασμένο λευκό ή το λεγόμενο buttercream - που πλησιάζει στην απόχρωση του μπεζ- έχουν κυριαρχήσει στις επιείξεις μεγάλων οίκων μόδας καθώς και στις φωτογραφίες μοντέλων και influencers.

Άντλησε έμπνευση για το πώς μπορείς να συνδυάσεις το λευκό χρώμα, το οποίο αναδεικνύει και το μαύρισμα σου!

 

To μοντέλο της Victoria Secret, Elsa Hosk, ντύθηκε ολόκληρο στα λευκά επιλέγοντας άσπρη φούστα, άσπρο μαγιό και άσπρο πουκάμισο. Ότι πρέπει για τα πάρτυ και τις επισκέψεις σου στην παραλία!

 

Πολύ συχνά, η Elsa Hosk αναρτά φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, από την καθημερινότητά της, στις οποίες επιλέγει λευκά ρούχα και αξεσουάρ. Για τη βόλτα της διάλεξε λευκό oversized πουκάμισο, με μαύρο ποδηλατικό σορτς και λευκά πέδιλα.

 

Η Sara Sampaio ανέδειξε το μαύρισμα της με ένα λευκό φορεματάκι. Η πιο απλή και κομψή λύση για το καλοκαίρι. Για να προσθέσει, ωστόσο, λίγο χρώμα, επέλεξε κόκκινα πέδιλα.

 

Η Sara Sampaio, που φημίζεται για τις minimal επιλογές ρούχων, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία απολαμβάνει ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα, φορώντας μόνο ένα τζιν σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο, υπενθυμίζοντάς μας πώς η απλότητα σημαίνει και κομψότητα.

 

Ανάλογη εμφάνιση έχει κάνει η Sara Sampaio και με λευκό crop πουκαμισάκι και καπέλο σε απόχρωση buttercream - το απόλυτο αξεσουάρ για τις ζεστές μέρες.

 

Η Kendall Jenner υιοθέτησε, επίσης, τους λευκούς τόνους για την εμφάνιση της. Λευκό oversize πουκάμισο με λευκό μπλουζάκι, τα οποία συνδύασε με μπεζ κλασσικό παντελόνι.

 

Τα midi φορέματα είναι πολύ κομψά. Η Emitaz, ως influencer, γνωρίζει τις τελευταίες λέξεις της μόδας και επιλέγει για την επίσκεψη της στην παραλία, λευκό midi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη.

 

Fan του midi-φορέματος σε λευκό χρώμα, φαίνεται πως είναι και η Chiara Ferragni. H influencer συνδύασε το φόρεμά της, με άσπρα πέδιλα και δεν δίστασε να αποκαλύψει το εξαιρετικό σώμα της μέσα από τη διαφάνεια του υφάσματος. 

 

Ο πιο εύκολος τρόπος να εντάξεις το άσπρο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου είναι επιλέγοντας ένα απλό λευκό tank top, όπως η Caroline Daur.