Oι κοντές μπλουζίτσες, τα λεγόμενα crop-tops, έχουν κυριαρχήσει στο θηλυκό ανοιξιάτικο ντύσιμο καθώς συνδυάζουν άνεση και style. Mπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και η αγορά τους αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο ανανέωσης της ντουλάπας και της διάθεσής μας.

 

Ποια όμως crop-tops διάλεξαν οι influencers και με ποιο τρόπο τα συνδύασαν;

H Caroline Daur, που φημίζεται για το κομψό ντύσιμο της, συνδύασε ένα λευκό φανελάκι crop-top με μπέζ φούστα και μπέζ σακάκι, υπενθυμίζοντας μας πως η φινέτσα είναι συνώνυμη της απλότητας.  

 

Λάτρης του ίδιου style, σε μία πιο girly εκδοχή, φαίνεται πως είναι και η Bella Hadid, η οποία συνδύασε το λευκό τοπ της με σακάκι και φούστα σε ροζ αποχρώσεις. Αντί για τακούνια, προτίμησε sneakers.

 

Τους λευκούς τόνους στο crop-top διατήρησε και η Leonie Hanne, η οποία μάλιστα τόνισε το λευκό μπλουζάκι της με χρυσά κοσμήματα και ασορτί γόβες.

 

Η Kendall Jenner διάλεξε για την εμφάνιση της ένα crop-top στην ανοιξιάτικη απόχρωση του λιλά και το συνδύασε με ασορτί χρώματος και σχεδίου ζακέτα.

 

Κάτι παρόμοιο προτίμησε βέβαια και η Chiara Ferragni επιλέγοντας όμως μια έντονη κίτρινη απόχρωση και την κλασσική επιλογή του τζιν παντελονιού.

 

Η Emitaz, από την άλλη πλευρά, συνδύασε ένα ανοιξιάτικο εμπριμέ πράσινο crop-top με ένα λευκό τζιν.

 

Τέλος, η εκρηκτική Negin Mirsalehi διάλεξε ένα ιδιαίτερο ροζ μακρυμάνικο crop-top που συδνύασε με ένα λευκό παντελόνι δημιουργώντας ένα ρομαντικό σύνολο.