Είναι το πιο αέρινο και κομψό ρούχο. Το πουκάμισο μπορεί να προσδώσει στο ντύσιμό σου – και κυρίως, στο ανοιξιάτικο - επιπλέον φινέτσα. Συνδυάζει άνεση και κομψότητα και μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, δημιουργώντας διαφορετικά style.

 

To κλασσικό γαλάζιο πουκάμισο ταιριάζει απόλυτα με τα λεγόμενα spring vibes και μπορεί να συνδυαστεί με πουλοβεράκι, τζιν και oxford- παπούτσια, όπως ακριβώς και στην εικόνα.

 

Παραμένοντας στους γαλάζιους τόνους, μία άλλη πρόταση, που αποτελεί δυνατή ανοιξιάτικη τάση, είναι το διάφανο πουκάμισο, που φοριέται φυσικά με ένα τοπ ή ακόμα και με μαγιό τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Το άσπρο πουκάμισο είναι μία old-time classic επιλογή. Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και συνδυάζεται υπέροχα με χρυσά κοσμήματα. Φέτος διαθέτει φαρδιά μανίκια και θηλυκές λεπτομέρειες όπως τα βολάν. 

 

Αν τώρα θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο τολμηρό, το λευκό πουκάμισο με έξω τον ώμο, που μοιάζει περισσότερο με μπλούζα, θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω σου! Δοκίμασε ένα ανάλογο τολμηρό κομμάτι σε ιδιαίτερες εξόδους. 

 

Για εσένα που προτιμάς τα total black οutfit, ακόμα και την άνοιξη, τα μαύρα oversized πουκάμισα αποτελούν την πιο σικ επιλογή. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της άνοιξης. 

 

Εκτός όμως από τα safe χρώματα, μπορείς να παίξεις και με κάτι πιο ζωηρό, όπως ένα φούξια πουκάμισο. Κοίτα πόσο όμορφα συνδυάζεται με ένα μαύρο σορτσάκι. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική. 

 

 Για τις λάτρεις των φορεμάτων, τα πουκάμισα- φορέματα (σεμιζιέ τα έλεγαν οι παλιότερες) αποτελούν μία ανοιξιάτικη και ρομαντική λύση. Μπορείς, επίσης, να τροποποιήσεις ένα μακρύ πουκάμισο σε φόρεμα και να προσθέσεις μια ζώνη για να αναδείξεις τη μέση σου.