Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στην Αμερική η 78η τελετή απονομής των Golden Awards 2021, τα οποία θεωρούνται από πολλούς οι προάγγελοι των Οscar. Παρ' όλο που η τελετή πήρε διαδικτυακή μορφή, λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις καθώς και οι όμορφες και εντυπωσιακές παρουσίες.

Η αγαπημένη όλων των νέων, 24χρονη Αnya Taylor-Joy, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Τhe Queen's Gambit, όχι μόνο απέσπασε το βραβείο Καλύτερoυ  Α’ γυναικείου ρόλου σε μίνι σειρά ή τηλεταινία, αλλά τράβηξε και όλα τα βλέμματα πάνω της, φορώντας μια επιβλητική πράσινη τουαλέτα του οίκου Dior.

 

Η ηθοποιός που έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο show δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Salma Hayek. H όμορφη ηθοποιός, εμφανίστηκε στην σκηνή με μία κόκκινη τουαλέτα Alexander McQueen ενισχύοντας με τη ζωντανή συμμετοχή της την παρουσίαση των διαδικτυακών βραβείων.

 

Η Lilly Collins, πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, εμφανίστηκε με βαρύτιμη μπροκάρ τουαλέτα που συνδύασε με χρυσά κοσμήματα.

 

Αν και η Αmanda Seyfried δεν κατάφερε να λάβει βραβείο, έκλεψε τελικώς τις εντυπώσεις με τη δροσερή εμφάνιση της και το κοραλί φόρεμα με τα απλικαρισμένα τριαντάφυλλα.

 

Η Margot Robbie απογείωσε με το προσωπικό της δυναμικό στυλ το ασπρόμαυρο Chanel φόρεμα.

 

Και τέλος, η Εlle Fanning ξεχώρισε με ένα αιθέριο γαλάζιο σατέν φόρεμα από τον οίκο Gucci.