Μετουσίωση ενός ιδανικού που θέλει όλους τους ξεχωριστούς προορισμούς του κόσμου να συναντώνται για να μας χαρίσουν ατέλειωτη έμπνευση, ακόμη και σε εποχές όπου τα ταξίδια γίνονται μόνο μέχρι το μπαλκόνι του σπιτιού ή το γραφείο μας, η SANGUEL είναι το luxury resort wear brand που έχουμε ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ. 

Φέροντας πάνω τους το αποτύπωμα της άψογης τεχνογνωσίας, τα λεπτοδουλεμένα knitwear της SANGUEL ξεκινούν το ταξίδι τους από το σύνθετο δημιουργικό μυαλό της σχεδιάστριας Sanguel Katak για να συνεχίσουν με λεπτομερή εστίαση στο ίδιο το νήμα, τις διαφορετικές υφές, τις διαφάνειες και τις λάμψεις του, και να καταλήξουν σε μελετημένα patterns όπου η δομή και το χρώμα χτίζουν κάθε φορά ένα σχέδιο τόσο μοναδικό, που είναι αδύνατο να αντιγραφεί.

Το κασμίρ αποκτά μία νέα διάσταση, αφού επαναπροσδιορίζεται μέσα από το πρίσμα της υψηλής μόδας, αφήνοντας πίσω του τη λογική των basic items στα οποία το έχουμε συνηθίσει. Η Sanguel επιλέγει τα καλύτερης ποιότητας κασμίρ, για να δώσει πνοή στα απρόσμενα σχέδια που θα συνοδέψουν έναν τρόπο ζωής πέρα από κλίμα, εποχές και τάσεις. «Η γυναίκα για την οποία σχεδιάζω είναι δυναμική και όμορφη, ανεξάρτητα από νούμερα και κανόνες. Της αξίζει να φορά αριστουργήματα» δηλώνει η σχεδιάστρια, που εστιάζει στη δημιουργία μιας σιλουέτας όπου η αυτοπεποίθηση παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Κολακευτικά swim wear, χαλαρά cover-ups και ιδιαίτερα καφτάνια, εντυπωσιακά tailored φορέματα και ολόσωμες φόρμες, δομούν μία ολοκληρωμένη συλλογή για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022 που ενσαρκώνει την πεμπτουσία ενός ατέλειωτου ταξιδιού στα ηλιοβασιλέματα του κόσμου.

Από τις αμμώδεις ακτές της Βραζιλίας, του Μαϊάμι και του Λος Άντζελες, μέχρι τα βράχια της Σαντορίνης και του Κάπρι, οι αναφορές της συλλογής χτίζουν μία ιδανική σύνθεση γύρω από την ουσία του καλοκαιριού, υιοθετώντας τη διαχρονική αξία του ταξιδιού που μεταφέρουν αυτούσια στο περιβάλλον της πόλης, για τις ελεύθερες ψυχές που δεν σταματούν ποτέ να εξερευνούν τον κόσμο.

Η πρώτη συλλογή της SANGUEL παρουσιάστηκε στο Miami Swim Week, τον Ιούλιο του 2019.

Το brand SANGUEL διατίθεται αποκλειστικά από την Saltwater,

T. 210 89 40 813