Εχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μοιάζουν τα παιδιά των αγαπημένων σας διασήμων; Οι ίδιοι αναρτούν τις φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα social media ή ο φακός των περιοδικών τους πιάνει στις καθημερινές τους βόλτες. Πολλά γνωστά ονόματα ετοίμαζονται να κατακτήσουν τη δημοσιότητα. Έχουν δυνατό επίθετο, είναι νέοι κι έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα σε στούντιο.  

Δες λοιπόν, πόσο έχουν μεγαλώσει!
 

Madonna & Lourdes Leon

Η κόρη της διεθνούς star είναι 24 χρονών και σε αντίθεση με την μητέρα της θέλει να ακολουθήσει τον χώρο της μόδας και όχι του τραγουδιού. Φυσικά, ξεχωρίζει κι είναι όσο εκκεντρική περιμέναμε από μια γόνο της Madonna!

 

Jennifer Garner & Violet Affleck

H κόρη της γνωστής Αμερικανίδας ηθοποιού είναι μόλις 15 χρονών και τόσο γλυκιά όσο και η μητέρα της. Είναι ακόμα νωρίς για να μάθουμε τα βήματά της αλλά ποιες είναι οι πιθανότητες με δύο γονείς ηθοποιούς; 

 

Julianne Moore & Liv Freundlich

Μαμά και κόρη μοιάζουν όχι μόνο στα χρώματα και τα χαρακτηριστικά αλλά και στα κοινά τους όνειρα. Η νεαρή είναι μόλις 18 χρονών κι έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Τίποτα τυχαίο! 

 

Cindy Crawford & Kaia Gerber

Η κόρη του supermodel είναι 19 χρονών και έχει τις ίδιες πιθανότητες, να κατακτήσει και αυτή τον χώρο της μόδας. Μάθε περισσότερα εδώ.

 

Τom Cruise & Suri Cruise

Η μικρή κόρη του υπερδιάσημου ηθοποιού και της Κέιτι Χολμς είναι πλέον έφηβη και ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας και δικό της blog. Από πολύ μικρή όλα έδειχναν πως είχε μια μικρή αδυναμία στα ρούχα, αφού το ντύσιμο της ήταν πάντα προσεγμένο.

 

Heidi Clum & Helene Boschoven Samuel

H κόρη του μοντέλου είναι 16 χρονών, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας και μοιάζει πολύ με την μητέρα της.