Η νέα αυτόματη μηχανή Espresso Philips 4300 LatteGo έρχεται για να αλλάξει την εμπειρία του καφέ στο σπίτι, δίνοντας σου την ευκαιρία να απολαύσεις 8 υπέροχα είδη καφέ υψηλής ποιότητας από φρεσκοαλεσμένους κόκκους στην ιδανική θερμοκρασία και άρωμα, πιο εύκολα από ποτέ!

Οι μέρες στο σπίτι περνάνε καλύτερα με καλό καφέ! 

Με την αυτόματη μηχανή Espresso Philips 4300, απολαμβάνεις τον τέλειο καφέ πανεύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμα αν προτιμάς τον καφέ σου με γάλα μπορείς να προσθέσεις κρεμώδες, βελούδινο αφρόγαλα χάρη στο LatteGo, το πιο εύχρηστο σύστημα παρασκευής αφρού γάλακτος το οποίο καθαρίζεται μόλις σε 15 δευτερόλεπτα. Έτσι με την αυτόματη μηχανή Espresso Philips 4300  έχεις  ακόμα περισσότερο χρόνο για να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ.

Η Philips ξέρει πολύ καλά ότι η στιγμή που απολαμβάνουμε τον καφέ μας είναι μια ιδιαίτερη καθημερινή απόλαυση και πως ο τέλειος καφές είναι διαφορετικός για τον καθένα. Με τη νέα αυτόματη μηχανή Espresso Philips 4300 LatteGo μπορείς πολύ εύκολα να ρυθμίσεις ακριβώς την ένταση του αρώματος και την ποσότητα του καφέ που επιθυμείς, όποιο είδος καφέ κι αν επιλέξεις σύμφωνα με τα γούστα σου. Μπορείς ακόμα να αποθηκεύσεις τις  ρυθμίσεις του αγαπημένου σου καφέ και έτσι να απολαμβάνεις καθημερινά  εύκολα και γρήγορα τον ιδανικό καφέ στο σπίτι, ακριβώς όπως τον θες!

Τι κάνει την Espresso Philips 4300 LatteGo ξεχωριστή;

  • 8 τύποι καφέ υψηλής ποιότητας με το πάτημα ενός κουμπιού τώρα στο σπίτι σας: Espresso, Καπουτσίνο, Coffee, Americano,  Latte Macchiato, Ristretto, Café au Lait & Caffé crema
  • Εξαιρετικά κρεμώδες αφρόγαλα, χάρη στο σύστημα γάλακτος LatteGo
  • Εύκολη ρύθμιση της έντασης του αρώματος και της ποσότητας του καφέ σύμφωνα με τα γούστα σας, με την έξυπνη οθόνη που διαθέτει
  • 2 προφίλ χρήστη για να αποθηκεύεις τις ρυθμίσεις του αγαπημένου σου καφέ, για να έχεις το τέλειο φλιτζάνι κάθε φορά, πατώντας μόνο ένα κουμπί
  • Ευκολία στη χρήση και τον καθαρισμό για καθημερινή απόλαυση

 

Τώρα η αυτόματη μηχανή Espresso Philips 4300 μπορεί να γίνει δική σου, παίρνοντας μέρος στον Instagram διαγωνισμό “Coffee Momentsστα Instagram profiles της Δέσποινας Καμπούρη και του Δημήτρη Σκαρμούτσου: Μπες τώρα στο profile της Δέσποινας, γράψε τη δική σου coffee moment ερώτηση στο σχετικό post, συντονίσου στο IG live της την Κυριακή 22/11 στις 12:00 και μπορεί να είσαι ο τυχερός που θα την κερδίσει!

Αντίστοιχα, την επόμενη εβδομάδα μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό από το profile του Δημήτρη, γράφοντας τη δική σου coffee moment ερώτηση στο σχετικό post και να ενημερωθείς για το IG live του όπου θα ανακοινώσει τον τυχερό!

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις αυτόματες μηχανές Espresso Philips 4300 θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Philips