Θέλεις αυτός ο χειμώνας να σε βρει σούπερ ανανεωμένη; Θέλεις να τολμήσεις κάτι καινούριο στα μαλλιά σου, χωρίς όμως να επιβαρυνθεί σε μεγάλο βαθμό η τρίχα σου; Τα τελευταία χρόνια, η μέθοδος Balayage αποτελεί την Νo1 τάση στα μαλλιά. Και αυτό, γιατί δεν προϋποθέτει  βαφή της ρίζας αλλά αποτελεί έναν πιο φυσικό τρόπο βαφής, που σίγουρα θα ανανεώσει τα μαλλιά σου, δίχως να τα επιβαρύνει. Μοιάζει με τις κλασσικές ανταύγειες αλλά γίνεται με πιο ομοιόμορφη τεχνική.

Το μόνο που σου μένει είναι να επιλέξεις ακριβώς την απόχρωση που θες και να την δείξεις στον κομμωτή σου ανάμεσα σε 6 hot τάσεις:

 

1. Cool brown balayage

Αν είσαι καστανή- και θέλεις να παραμείνεις καστανή- μπορείς να επιλέξεις μία απόχρωση που απλά θα τονίσει το φυσικό σου χρώμα και θα το κάνει πιο γλυκό.

 

2. Golden- peach balayage

 Πρόκειται για το χρώμα που θα σε φέρει πιο κοντά στο ξανθό και θα θυμίζει ξάνοιγμα από τον ήλιο!

 

3. Root Blur Balayage

Εφόσον, θέλεις να ανήκεις στο team των ξανθών, αλλά δεν επιθυμείς να βάφεις την ρίζα των μαλλιών σου κάθε μήνα, έχεις την επιλογή να ανεβάσεις το balayage κοντά στην ρίζα σου, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

4. Bold Spirals

Θα φωτίσεις τα μαλλιά σου, με τα λεγόμενα highlights.H απόχρωση αυτή ενδείκνυται για όσες έχουν αρκετά σκούρα μαλλιά και θέλουν να τα φωτίσουν.

 

5. Ginger Beer

Aναμφισβήτητα, το ginger χρώμα αποτελεί μεγάλη τάση. Στην περίπτωση που δεν σκέφτεσαι να βάψεις όλο το μαλλί σου σε αυτή την απόχρωση, το ginger balayage είναι η ιδανική λύση για το φθινόπωρο!

 

6. Pink Pastel

Για εσάς που έχετε ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά σας και θέλετε μια ανανέωση, τα pink highlights θα κάνουν σίγουρα την διαφορά!