Ξέρεις γιατί μας αρέσει το φθινόπωρο; Γιατί έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάζουμε όλους τους τύπους παντελονιών, αφού επιστρέψουμε τα σορτς στη θέση τους. Τα τζιν και τα υφασμάτινα παντελόνια έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή.

Ποια παντελόνια, όμως, μας προτείνουν να φορέσουμε τώρα οι fashion influencers, μέσα από μέσα από το instagram feed τους;

1. Ψηλοκάβαλα ριχτά τζιν

Ναι, τα ψηλοκάβαλα τζιν, έχουν επιστρέψει για τα καλά στη μόδα! Μπορεί οι σωλήνες και οι καμπάνες σε αυτό το κόψιμο να φοριούνται ακόμα αλλά η No1 τάση αυτού του φθινοπώρου, είναι τα ψηλοκάβαλα ριχτά παντελόνια. Και αυτό, γιατί κολακεύουν κάθε τύπο σώματος και μπορούν να συνδυαστούν με άπειρες επιλογές.

 

2. Paper Bag παντελόνια  

Πρόκειται για τα παντελόνια που σουρώνουν στη μέση και πέφτουν πιο ριχτά. Τα παντελόνια αυτά συνδυάζονται άψογα με μια ζώνη, προβάλλοντας όμορφα κάθε σιλουέτα, αφού κολακεύουν πολύ την κοιλιά και τα πόδια.

 

 

3. Total-white

Μπορεί να φορέθηκε το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι κατάλληλο και για το φθινόπωρο. Το άσπρο χρώμα είναι υπέροχο και ταιριάζει σε κάθε εποχή.

 

 

4. Printed trousers

Τα υφασμάτινα παντελόνια είναι κομψά και μπορούν να φορεθούν και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Τα ριγέ ή καρό παντελόνια είναι διαχρονικά, δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα και δίνουν στο look σου, το κάτι παραπάνω.

 

 

 

5. Μαύρα υφασμάτινα παντελόνια

Το μαύρο υφασμάτινο παντελόνι αποτελεί την πιο safe & sic επιλογή και είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Ταιριάζει απόλυτα σε casual outfits, σε συνδυασμό με snickers αλλά και για την δημιουργία πιο επίσημων looks, μαζί με ένα μποτάκι.