Το y-olo.gr σε συνεργασία με το εστιατόριο The Vegan Vandal χαρίζει σε 2 τυχερούς ή τυχερές από ένα δωρεάν γεύμα με 3 πιάτα της επιλογής σας από τον κατάλογο καθώς και από ένα ποτό (ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα ή αναψυκτικό).  

Οι δύο τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν αυτό το δώρο και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγνά υλικά από την Ελλάδα και -κάποια πιο δυσεύρετα- από το εξωτερικό, συνταγές από τον βραβευμένο σεφ Αλμπέρτο Σιμιλλίδη, ενημερωμένο και χαρούμενο προσωπικό, αλλά και ένα προσεγμένο περιβάλλον, όπου κυριαρχεί το λιτό ντιζάιν και δεσπόζει ο «vandal» γορίλας στον τοίχο του!

Περισσότερα για το Vegan Vandal εδώ   

Η τυχερή ή ο τυχερός, που θα προκύψει μετά από κλήρωση, θα κερδίσει, αφού ακολουθήσει τα εξής 5 βήματα:

  • like στη σελίδα του y-olo.gr & τουThe Vegan Vandal στο Facebook
  • follow στο Instagram του Yolo 
  • share το post του διαγωνισμού και...
  • συμπλήρωσε το e-mail σου εδώ για να εγγραφείς στο newsletter του y-olo.gr για να ενημερώνεσαι έγκαιρα για όλους τους διαγωνισμούς και...
  • και το σημαντικότερο: δήλωσε συμμετοχή στο κάτω μέρος της σελίδας, στο ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ/ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ:

Συμπλήρωσε τώρα στη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τα στοιχεία σου και μην ξεχάσεις το email σου και το τηλέφωνο σου (σταθερό ή κινητό) για να επικοινωνήσουμε μαζί σου καθώς και να σημειώσεις «για τον διαγωνισμό VEGAN VANDAL».

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 22/10/2020 στις 23:00

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο y-olo.gr τη Παρασκευή 23/10/2020, στις 11:00 το πρωί, και θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση στον τυχερό ή/ & τυχερή της κλήρωσης.