Το φθινόπωρο είναι η εποχή που επιδιώκουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, πίνοντας ζεστό καφέ ,αναπολώντας τις καλοκαιρινές αναμνήσεις και αναζητώντας νέες πηγές έμπνευσης και δημιουργικότητας για τον χειμώνα που πρόκειται να ακολουθήσει. 

Για τον σκοπό αυτό, συγκεντρώσαμε 6 λογαριασμούς στο instagram που θα σου προτείναμε να τσεκάρεις και γιατί όχι, να ακολουθήσεις αν τους βρεις τόσο ενδιαφέροντες όσο εμείς:

mitaz

Η Emelie Natascha Lindmark ,γνωστή ως Emitaz, έχει καταφέρει, μόλις στα είκοσιεννιά της χρόνια, να αποκτήσει 1,1 εκατομμύρια followers στο instagram και 168.000 subscribers στο YouTube! Mία ανερχόμενη influencer της εποχής κάνει υψηλής αισθητικής προτάσεις, όχι μόνο για τη μόδα αλλά και για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, την μαγειρική, την κηπουρική, τα ταξίδια και το φαγητό. Η Emitaz κατάγεται από την Σουηδία και την Σρι Λάνκα. Τα τελευταία χρόνια, θέλοντας να ανακαλύπτει συνεχώς νέα μέρη και ανθρώπους, έχει αλλάξει διάφορες πόλεις κατοικίας, με πιο πρόσφατες στάσεις στην Βαρκελώνη και το Λονδίνο, όπου μένει με τον σύντροφο της Gerard Sabe, Ισπανό επαγγελματία του modelling. 

 

 

@Paola Antonini

Η 26χρονη Paola Antonini κατάγεται από την Βραζιλία, έχει 2,7 εκατομμύρια followers και καταφέρνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, να παραδίδει μαθήματα ζωής. Πριν από 6 χρόνια, το μοντέλο ενεπλάκη σε τροχαίο που της κόστισε το αριστερό της πόδι. Το τραγικό αυτό συμβάν δεν την απέτρεψε από το να ελπίζει, να ονειρεύεται, να βάζει στόχους και να συνεχίζει τη ζωή της κανονικά.  Έχοντας αντικαταστήσει το πόδι της με τεχνητό μέλος, δείχνει μέσα από το account της, πώς οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια. Αρκεί να έχουμε θέληση και υπομονή…

 

@Chiara Ferragni

Aν και μπορεί να έχετε ήδη ακολουθήσει την Νο 1 fashion blogger- fashion influencer των τελευταίων χρόνων, δεν παραλείπουμε να την αναφέρουμε. Η 33χρονη Ιταλίδα έχει δικαίως κατακτήσει 21 εκατομμύρια ακολούθους. Η Chiara, εκτός από διαχειρίστρια αυτού του επιτυχημένου instagram account, έχει δικό της fashion blog και σειρά αξεσουάρ και ρούχων. Το 2018 παντρεύτηκε τον Ιταλό ράπερ Fedez και έγινε μαμά του γλυκύτατου Leone οι οποίοι εμφανίζονται συχνά στις αναρτήσεις της. Η ίδια μοιράζεται στο προφίλ της χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά της σε τακτική βάση - ειδικά στην επρίοδο της πανδημίας.  

                  

@Artsytecture

Αν είσαι λάτρης των ταξιδιών, της διακόσμησης και της αρχιτεκτονικής μπορείς να ακολουθήσεις αυτό τον λογαριασμό για να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντες της αισθητικής σου. Προβάλλοντας τις πιο ιδιαίτερες μορφές αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ξενοδοχείων και σπιτιών σε ολόκληρο τον κόσμο, το account αποτελεί σημαντική πηγή έμπνευσης ακόμα και για την ανανέωση λιγότερο απαιτητικών χώρων.

 

@Buzzfeedtasty

Θέλεις να εξελίξεις τις μαγειρικές σου ικανότητες με έναν ευχάριστο τρόπο; Ο λογαριασμός αυτός προσφέρει μικρής διάρκειας video και φωτογραφιίες από ευφάνταστες και ιδιαίτερες συνταγές. Με 38,6 εκατομμύρια followers, το buzzfeedtasty εγγυάται πως με τη νέα σεζόν, θα γίνουμε καλύτερες μαγείρισσες - ειδικά αν πρέπει να συνεχίζουμε να μένουμε σπίτι εξαιτίας της πανδημίας. Αρκεί να προσέχουμε τις θερμίδες! 

 

 

@Writerspocket

Για πολλούς, ο Σεπτέμβριος αποτελεί τον μήνα που ξεκινάμε από την αρχή και θέτουμε νέους στόχους. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να αποβάλουμε το άγχος και να σκεφτόμαστε θετικά. Το writerspocket ανεβάζει quotes, σύντομους στίχους και φράσεις που μας υπενθυμίζουν να αγαπάμε τον εαυτό μας και να του φερόμαστε όπως του αξίζει.Το βρήκαμε πολύ βοηθητικό για τις ώρες της περισυλλογής! 

 

(Η κεντρική φωτό είναι από τον λογαριασμό της εξαιρετικής Paola Antonini)